-gulbuhur95 Ben de 5+3 teyim keseyi gördük ama yanında bir tane daha keseye benzer birşey daha gördük doktor emin olamadı kanama da olabilir dedi pruluton depot iğne verdi 4 tane 3 gün arayla vurulacak dedi ama bende kanama filan gelmiyor
Sanslikedi17 Sinomeli benimde kahverengi lekelenmem 5+2 de olmuştu ilk kez 9+3üm hala devam ediyor progrstan coraspirin ve oksaparda kullanıyorum.
-gulbuhur95 Sanslikedi17 yaaa bilmiyorum ama sadece bir defa çok çok az pembemsi gibi geldi o da bir daha da gelmedi şükür. 🤭15 gün sonra kesin belli olacak ikiz olup olmadığı değilse zaten kanamadır
Sanslikedi17 -gulbuhur95 eğer kanamaysa da vücut onu yok ediyor canım hiç merak etme hayırlısı olsun senin için
Nurrrr-00 Sinomeli benm 12 gün oldu hala lekelenmem sürüyo kötü bi kanama yaşadıktan sonra Allah kimseye yaşatmasın o anları 😞 kahverengiye döndü kanama. Doktor bir ay da sürebilir diyo. Kısa sürede geçmeyen bir şey canm bu. Dinlenmek lazım
Sinomeli Kizlar dün akşam peceteye kan geldi ve sabah tekrar kahve rengiyle döndü ve sabah doktora gittim beta yaptirdim betam yükselmişti 3.600 olmuş ve dokturum 1 de gelicek çok korkuyorum herşey yolundamidir kizlar çok zor bir süreçten geciyorum