Damla_K Kızlar depend siparis edicem kararsız kaldım. 62 kiloyum orta boy mu büyük boy mu almalıyım sizce alanlar yardımcı olabilir mii 🌼
Dmlyldz Damla_K selam canım ben şuan 66 kiloyum az kaldı doğuma 2 hafta içinde olacak Allah izin verirse. Ben orta boy aldım iyi görünüyor zaten lastikli yanları esnek olur yani rahat rahat ☺️
Mihrimah41 Damla_K kesinlikle büyük boy al. Büyük dediğine bakma öyle bi büyüklüğü yok zaten kilot bez gibi beli lastikli.
Damla_K Dmlyldz aa cok az kalmıs hayırlı dogumunuz olsun insallah saglıkla cevabınız için teşekkür ederim 💞💞
Dmlyldz Damla_K sağol canım teşekkür ederim 🙏🏻 ☺️Allah sağlıkla hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Damla_K Mihrimah41 oyle mi dersinnn buyuk bedenin kilosu yüksek bana göre emin olamadım tecrübe önemli tabii tesekkurler 🌼
Damla_K Hsynry tesekkurler canım diger arkadaslar da genelde L demisler sitesinde ölcülerime gore baktım m diyo ondan kullananlara sormak istedim 🌼
Serciko L beden almanızı tavsiye ederim zaten dar giyince genişliyor yanlardan. L ile çok rahat edersiniz.
Mihrimah41 Damla_K yani m de olur beden olarak ama l rahat oluyo doğumdan sonra hassas oluyosun tuvalete giderken değiştirirken daha rahat oluyo l beden
30ekim19 Damla_K dün aldım hatta bende kuzum aslında trendyoldan sipariş etcektim sonra biri yazmış şokta var diye gittim baktım cidden var L beden aldım 9 adet 39 tl internettede 36tl ama en altlara bak göze direk çarpmıyo çünki
Damla_K Deletedmom328 tesekkur ederim cok buyuk olursa sıkıntı olur mu diye dusundum ama lastikli oldugu icin garanti olur sanırım 🌼