UmayAsya Kızlar adetime 9 gün var testi ne zaman yapmalıyım çok merak ediyorum şuana kadar bi belirti görmedim bu zamanlar belirti olur mu veya nasıl olur çatlıcam meraktan 🤭
Cicilibicili UmayAsya canım daha erken olur en azından bi 2-3 gün kala yap çünkü negatif çıkarsa şuan üzülürsün
HilalG UmayAsya Ben 4 gün kala öğrendim ve hiç belirtim olmadı adet olucak gibi ağrım göğüs hassasiyetim vardı hiç farklı bişey olmadı siz biraz daha bekleyin 😊
umutemine0316 UmayAsya benim de 1 haftam var amaa bugün akıntı ve göğüslerde şişkinlik hissediyorum .Yapsam mı diye düşünüyorum
Ozlemkucuk UmayAsya adet 6gün geçti yaptığımda negatifti 10 gün geçince k doğuma muayene olmaya gidince öğrendim 23 cıkmıstı
Asel12klnc Ben adetime 10 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı ama ben 20 tl ye erken gösteren testlerden almıştım
umutemine0316 Asel12klnc eczanelerde vardır dimi hiç kullanmadiğım için bilmiyorum ne diye alıcam adını yani
HilalG UmayAsya hemen hemen öyle oldu normal adet zamanım gibi 4 5 gün sonra yap istersen tabi kişiden kişiye de değişiyor sanırım kimi adeti geçince öğreniyor geç döllenme felan olabiliyor 😊
Cicilibicili UmayAsya evet canım normal gebelik testiydi. Sen şuan adete 10 gün var diyosun ben de o günlerde hiç belirti yaşamadım. Kendinde belirti arama. Çünkü hiç belli olmuyor o kimilerinde belirti falan görülmüyo. 💕
Merveee07 UmayAsya ben bir gün kala yapmıştım canım çok net değildi ama çift olduğu belliydi en garanti üç gün geçsin öyle yap bence net cikiyor
Cicilibicili UmayAsya adetine bi kaç gün kala yap. Negatif çıkarsa da adetin geçince de yaparsın canım. Bazen geç döllenme vs de olabiliyor çünkü. inşallah hamilelik haberi verirsin. 🥰 Paylaş kesin bekliyorummm 😘