Gamzemesee Hulyaawc acikcasi bi kizim var bide iglum olursa allah bilir tabi ama bi daha hic bi sekilde bebek dusunmem allah gonlumu biliyo neyi ne icin istedgmi rabbim bilir dyelim
Havvacnts Gamzemesee ben ramzi teorisinden baktım benim ki vajinal ultarason 8 haftalık kız olabilir ama seninki erkeğede benziyo
Gamzemesee Havvacnts ramziden baktm erkeginki tam yuvarlak oluyo sanirim deglmi benimki fasulye gibi ramziye gore kiz
Gamzemesee Havvacnts canim doktor kiza benziyo dedi burdada erkek falan dyince bende ikilemde kaldm esime bisey soylemiyim iyisimi
Gamzemesee Tugce1803 tugce bilmissin umarm benimkinide bilirsiniz 20 kiside n 15 i erkek dedi ama doktor kiza benziyo dedi
Izlem_trky55 Tugce1803 sana da sormak ıstedım bunun kız olma ihtimalı var mı ? Kız dıyen doktorum baya baya acıklama yapmıstı cınsıyet en guzel mesaneden bellı olur vs üç çizgi fln da dedı 🤷🏽♀️ https://imgyukle.com/i/Cdb6g8
Sermec27 Gamzemesee ben kafa yapısı ve kemık yapısına göre kız gibi gördüm canım tabı en iyi doktor bilir hayırlısı olsun hakkında
Gamzemesee Sermec27 doktorda kiz dedi canim bi kizim var allah gonlumu neyi ne icin istedgmi biliyo ya buda erkek olursa esyalari falan hep dagtrm bi dahada cocuk yapmam dyodum
Tugce1803 Gamzemesee yanıldığım 3 4 kişi oldu sadece bayadır da bakıyorum iddiam yok yanılmış da olabilirim☺️
Marly21 Gamzemesee bneim de 12. Haftada ısrar edince şimdi söylersem kız derim ama belli değil dedi ama sonra 14te 18de 23te 28de hepsinde erkek dedi hayırlısı olsun hakkında rabbim gönlüne göre versin hayırlıysa inşallah
Gamzemesee Havvacntsbide biz kayinvalidemglle gorusmuyoruz smdi erkek yada kiz dersem snra degsti dersek bizle dalga geciyolar barismak icin erkek dyolar falan derler ondanda zaten gec soylerim