tugce67-67 Gul_tayfun38 canım çok zayıftım 16 da hissetmeye başladım .doktorum 22. Haftalara kadar hissedilmemesi normal dedi
DerinAy Gul_tayfun38 ben tam 18de hissetmeye başladım. Şuan 20 haftalık ama bu haftada bile hergün hissetmiyorum. Bu haftalarda hareket herşeyin yolunda olduğunu gösteren şeylerden biri değil. 24den sonra hergün hissedecekmişiz♥️
Prensesimgeliyor12 Gul_tayfun38 canım ben de aynıyım bende seyirme tarzında hissediyorum hissedemedigim zaman da korkuyorum demekki hepimiz aynıyız 20 de tam hissedersin diyorlar merak etme iyidir insalllah
H1010 Bende 25+5 günlüğüm ama hala çok sert bi tekme hiç hissetmedim sadece içeriden hafif dokunduruyor kız çocukları çok hareketli olmaz kendini geç hissettirir diyorlar doğru mu acaba 🤔🤔
Elmaveannesi Tiniminiannee massallah ne guzel bende 17 haftalık oldum arada bir segirme tarzinda yada pit pit atma tarzinda hissediyorum ama net degil :)
Tiniminiannee Elmaveannesi pıt pıt oluyorsa yakındır canım inş 2 haftaya teknelerini hissedersin size de maşallah😊
Melek-kaim-15 Metal etmeyin 30 Lara gelince o günleri ozliceksiniz 😂 karnınız içten oyuluyor resmen pat kut tekmeleerle 🤰🙋
Sevgiy Haftada minik minik basladi 20 den sonra net hissetmeye basladim ben suan 30+0 iz ucuyoruz resmen:)
Buselensi Gul_tayfun38 ohoo ben 20den sonra az biraz hissettim anca 25den sonra ara ara net hissetmeye başladım meraklanma erken daha
G_A45 Gul_tayfun38 canm cok acele edıom benımkı erkek bebek olmasına rağmen ben 24 haftada net hisettim bebeğimi o yüzden stres yapma cnm