Merhaba anneler ☺️ ben kendimi bildim bileli PCO hastasıyım. 2 yıllık evliyim. çok şükür su an 18 haftalık oğluma hamileyim. Benim sorum şu,normalde hamile değilken her PCO ki kadın gibi benim de insülin direncm vardi, aç gezdiğim halde zorla kilo veriyordum. Cilt tipim hep yağlı ve sivilceliydi. Tüylenme problemim vardı. Tatlı ve karbonhidrat yemeye çok düşündüm. Ama hamile kaldığımdan beri vücudumdaki bu dengesizlikler düzene girdi gibi. Yani şekerli yemek isteğim azaldı. Normal yemek yememe rağmen çok aşırı kilo almadım (2 kilo aldım 18.haftamdayim) cildim o kadar düzeldi ki ofiste makyaj bile yapmıyorum. tüylenme problemim azaldı resmen ayda bir ağda yapıp kaslarimi alıyorum ,🙈🙊 sizin de böyle oldu mu? Bu değişiklikler PCO daki hormon dengesizliginin hamilelikte düzene girmesi ile mi alakalı yoksa hamileliğin normal seyri mi ☺️ var mı fikri olan ☺️☺️
Bu arada PCO çaresiz değil, PCO olup da bebeğim olmaz diye düşünen arkadaşlarım sakın üzülmeyin. Ben çok ağladım sakın ağlamayın ❣️
Gerekirse benim yaptıklarımı soran olursa anlatabilirim. PCO ile de pekala bebek sahibi olunabilirmis. Allah bana ve herkese kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻