Aleynasarica merhaba tatlım kızlar😋 kızlar gebeliğin son haftalarına girdim ama bu mide yanmasından kurtulamadım siz ne yapıyorsunuz ya da kullandıgınız en etkili şey nedir 🥺😏
Mom_Eliff Aleynasarica canım doktor bana gaviscon verdi gayet de iyi geliyor. 6 saatte bir almak gerekiyor ama ben sadece midem yandığında alıyorum.
ipeginannesi Aleynasarica ağzıma gelen acı suya hiç bişey iyi gelmiyor, doğursam da kurtulsam diye bekliyorum. Su içince bile ağzıma doluyor iğrenç tat. Yıldımmmm
ipeginannesi Aleynasarica hangi ilaç? Rennie duo dan başkasına izin vermiyor doktorum. O da bi işe yaramıyo 😢
Aleynasarica Sevginurrr canım o da bi fayda etmiyor yanıyor yemek yedikten sonra olsa dicem evet yemek yedim ama bilmiyorum 😒
Annebebekkk Benimde çok oluyo 34+3 oldum ama hem bebek baskısı hem yediğimiz şeyler yapıyo ben özellikle domates soğan baharatlı yağlı yemekler yediğimde perişan oluyorum resmen yediklerime dikkat edince daha rahat oluyorum🤰
Bybra-212121 Aleynasarica daha 6+2 deyim 1 haftadır mide bulantısı mide yanması kusma nasıl besleneceğimi şaşırdım aç kalsam dert tok dursam çıkarması bi dert vallahi ne yesem içsem fayda etmiyor pişiyor midem resmen
Aleynasarica Bybra-212121 kuzumm aynı şeylwri bende yaşadım resmen sabah uyanmamak için dua ederdim ki kusmayayım diye o evre çok zor Allah yardımcın olsun
bebeklerim__ 32+1deyum sade sodadan başka çözüm bulamadım.o da anlık kesiyor zaten. Bazen öyle bi yanma oluyor ki. Ictigim su boğazımdan gitmiyor resmen. Soğuk süt değil de bende ılık süt ve laktozsuz sutu duydum. Denemedim ama denemekte fayda var