yigitkalpannesi Ayak baş parmagımda bir haftadır batma ve kaşınma var geceleri uyuyamıyorum ne yara var ne de kızarıklık neden böyle oluyo basına boyle birsey gelen varmı sizce hamilelikten mi baska bi sorun mu 😰dayanamıyorum artık
deletedmom24 yigitkalpannesi canım burdaki insanlar hamile, sağlıkçı değil 🙄 tırnak batması falandır mantardır alerjidir yani nerden bilelim dimi ??
biologmommm yigitkalpannesi bendede bir haftadır anlamlandiramadigim şeyler oluyir sanki ayak tabanima biri igne batiriyo yada icinden damarimi çekiyorlar tam kramp deil dr a sordum dedi yoğurt süt ye belki seninkide onun gibi biseydir kalsiyum eksikliğinden kasta kramp olabilio
yigitkalpannesi deletedmom24 öyle bisey olsa ben de yazmam ama hic bisey yok sadece kasıntı var ne kızarıklık nede baska bisey hamilelikten dedi bi kac kisi yada seker vardır dediler bu durumu yasayan varmıdır diye yazdım cevap vermek zorunda degilsin canım
deletedmom24 yigitkalpannesi yazabilirsin ama herşey olabilir herkes de farklı bişi der. Parmakta kaşıntı nedir yani? benimde sırtım kaşınıyo gebe kaldığımdan beri aciliyeti nedir yani bunun şimdi???
yigitkalpannesi biologmommm evet aynısı bende oluyo canımm dogru ben süt ve yogurdu az tüketiyorum olabilir igne batar gibi bisey oluyo gercekten rahatsız oldugum icin yazdım bazıları rahatsız olmusta