Berfin_kycn Kızlar şanlıurfa da bildiğiniz iyi kadın doğum doktoru var mı ve muayene ücreti ne kadar ssk lı veya ssk sız fiyatları nedir yazar mısınız?
mira_elifada Berfin_kycn canim metrolife da Gülnur ciftci çok iyi bı doktor ücreti sanırım 50 lira falan sgksz 100 lira
mira_elifada Berfin_kycn merkezde oturuyosn demi cnm meydnda zeki milde var çok bilgili bı doktor doğum ucretleride normal ama hastane ortamı pek iyi deil belkide bizim sansimza iyi denk gelmedi bizim disimzda akrabalar hepsi orda doğum yaptı çok memnunlar aslında da böle şeyler sanırım biraz şans meselesi
merii10 Ben şanmed hastanesine gidiyorm özcan kara doktorum. Eşim orda sağlıl calısanı oldgu icn bizm ücret farklı oluyo canm ama normalde de 50 yada 75 diye biliyorm
Berfin_kycn merii10 doğum felan yaptınız mı yani güler yüzlülükmfelann nasıl doğum yapacm da 🙈o yüzden soruyorum
merii10 Öncelikle hayırlı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. hayr ben tedavi gördüm yeni hamile kaldım. Doktor konusunda cok memnunum ama hastaneye bsey diyemem 😐 bilmiyorm henüz
yasemin333 Akademia hastanesi 50 liraymış ,metrolife ve lotus 70-80 civarı,kliniklere girmek isterseniz de bülent sezgin ve mehmet ağar öneriliyor bülent sezgin 120 mehmet ağar 200 diye biliyorum ücretini bir ay içinde 2. Muayene ücretsiz
merii10 Ücret önemli değil kaliteli hizmet olsun derseniz ben bi ara mehmet ağarın kliniğine gidiyordum tedavi için orda tabi normal hastanelere göre braz dha ilgi fazla muayene ücreti 200 tl ama doğum ne kdr bilgim yok
yasemin333 Berfin_kycn ooo ne kadar artmış üç ay önce 50 demişlerdi 🙄 eşiniz polis ya da askeri personelse metrolife da indirim de oluyor
Berfin_kycn merii10 ya 50 tl fazla olsun anlayışlı güleryüzlü olsn doğum psikolojisi çok kötü hele ki birde insanı azarlıyorlar😕insan etkisinden çıkamıyor ben de o etkiyle kalmak istemedim