Esranurrr Kizlar 39+3 haftalik gebeyim bugun kontorole gittim doktor alttan muayne etti 2 cm acikligin var dedi ama bakarken cok canim yandi haftaya tekrar kontrole gel dedi haftaya kadar acikligim ilerlermi sizce alttan baktigi icinde suyum gelebilirmi aniden ?
Melek_94 Esranurrr aynı haftadayz dün kontrole gittim bana da 2 cm acıklık var dedi suan evdeyim yatış falan yapılmadı herkes de nasıl yani nasıl yatırmaz diyo bende şaşırdım bi bildikleri var demekki diyorum bebeğin hareketlerini sürekli kontrol et günde 10 kere oynaması lazımmş azalırsa hemen gel dedi bana doktorum
Busedoruk Esranurrr ben 2 cm acıklıkla 1 hafta durdum canım 1 hafta sonr dogum sancım gelmişti suyumu doktpr patlatmıstı
Miranlavin Esranurrr 2 cm açıklıkla 2 ay durdum hiç birşey olmadı üstüne birde suni sancı aldım yine ilerlemedi herkesin aynı olmuyor 2 cm sizin için normal bence haftasina göre
tugce67-67 Esranurrr bende 39 oldum doktorum alttan muayene bile etmedi üzerine beni azarladı .sancın gelmediği sürece açılman olsa bile doğum olmaz saçma sapan şeylere inanıyorsunuz falan yaptı.4cm açılmayla iki üç hafta doğurmayan biliyorum ne zaman sancın gelir 5 dkya düşerse o zaman gel ,öncesinde gelirsen geri gönderirim dedi
Sumeyyecee 2 cm açıklığın varsa nasıl haftaya gel diyebildi doktorun ? Allah korusun doğum başlasa ve sen anlamasan acilmanin daha da çoğaldığını . Kim vericek bunun hesabını
Esranurrr Sumeyyecee haftaya kadar sancin yada suyun falan gelirse direk gel dedi ama neden oyle yapti anlamadim kafam cok karisik 😣
Zeyk Sumeyyecee öyle kolay ilerlemiyor ki açılma 2 cm çok çok az bir açıklık doğumun başlaması için 7 yi gecmesi lazım. Benim 200 e vuran sancım vardı acikligim0 0di ilerlemesi bir gece bile açılma olmadı sonuç sezaryen doğum yaptım 39+4de
Sumeyyecee Esranurrr başka bı başlık altinda okumuştum . 36 haftada 2 cm açılma olup daha 40. Haftada olupta doguramayan henüz Olabiliyo böyle şeyler demek ki ama doktorun seni bilgilendirdi mi . Dinlen yada şöyle yap dedi mi
3melekannesi23 Esranurrr doğumun başlamasına yardımcı olmuş doktorunuz haftaya kalmaz doğumunuz olur bir kaç güne hayırlısı 🥰
Esranurrr Sumeyyecee yok bisey demedi ben surekli yatiyorum dinleniyorum zaten cunku kasilmam oluyo surekli sadece suyun gelir yada sancin gelirse direk gel dedi normal kontrolede haftaya cagirdi sancim falan olmadigi surece 2 cm acikligim olsa bile yatis yapsa ne yapabilirki sancim yok cunku bilmiyorum bakalim nolucak 🤷♀️
Esranurrr Melek_94 benimkinin harekleri surekli karnimi sisiriyo yada bi tarafima yaslaniyo tekme atma huyu yok seninki nasil
3melekannesi23 Melek_94 bende 2 cm açıklıkla eve dönmüştüm suyu gelemesinve sancı olmadığı sürece doktorlar eve gönderiyor zaten çünkü doğumun ne zaman başlayacağını bilemezler kısa da sürebilir uzunda ben eve gittim diğer günün akşamı doğumum başladı herkes de farklı olabiliyor
Melek_94 Esranurrr işte bebek toplanıyor doğuma hazırlık yapıyor sert mi oluyor peki karnınız, aynı ı şekilde benim de öyle oluyor kasılma oluyor
Hndgndzz Benim de 2 cm açılmam var. Evdeyim su an. Bebek hareketlerinde azalma, su gelmesi ya da sancı olup 5 dk bir olması durumunda gelmemi söyledi, olmazsa eger cuma günü kontrole gidecegim. Benim de sancım yok :)
Esranurrr Hndgndzz beni haftaya cagirdi ya sancin olur yada suyun gelirse direk gel dedi bebek hareketleriyle ilgili bisey demedi cok stres yaptim ya 2 cm aciklik var deyince ilk gebeligim korkuyorum biraz
Hndgndzz Esranurrr sorun olacagını sanmıyorum. Zaten 4 cmden sonra bildigim kadarıyla sancılar baya sıklaşıyor hissetmememiz mümkün degildir herhalde. 2 cm açıklıkla 2 hafta bekleyen falan da var. Senin nişan geldi mi peki? Benim geldi çünkü, çok hafif kan geliyor arada. Rahim duvarı yumusadıgı içinmiş. O yüzden çok uzamaz diye umut ediyorum
Melek_94 Hndgndzz nasıl anladınız acaba nişan olduğunu benim ilk gebeliğim dün çatı muayenesi oldum sonrasında akşam lekelenme gibi bişiler oldu değişik
Hndgndzz Melek_94 uyandığımda farkettim iç çamaşırımda koyu renkte yoğun kıvamda bi akıntı vardı. Çatı muayenesi olmamıstım hiç öncesinde onun tetikledigini sanmıyorum. O gün 1 cm açıklık vardı sonradan arada pembe renkli hafif lekelenmeler oluyor rahim duvarı yumusadıgı için normalmiş