Kizlar sonunda bende ogluma kavustum.cuma gcesi sanci gbi agrilarim vardi sabaha kdar uykumdan uyandiran. Sabah ablama gel acile gdelim nlur nolmaz.farklu agri bu ddim gttikki dogum.sancilarim.baslamis acikluk 2 bcuk santim. Kesinlikle.normal.dohum ypicaktm. Ebe ewe gt hazrligini yap gel ddi. Neyse ewe gldim annmleri karfeslerimi topladim esimde isden gldi apartopar gttik.yatisimizi yaptik ve sancilarim kuvvetlenmeye basladi. Neyse dger sabaha kadar sancilarimi cktim ama acilmam cok.yavas ilerlerdi 5 bcuk.santimdim tamda o ara yan odama acil.dgum gldi ve kadinin butun bagirtilarini inlemelerini duydum.bebk dgdu.sesini duydum.ve bnim.pskilojim bzuldu sinirlerim.bosaldi basladim aglamaya ama.yikiyorum.hastaneyi kesinlikle normal dgum yapamam nasil.hastane burasi dogumhanenin kapisi.bile kapali dgil perde cekiyolar ve butun sesi sanci odasindakiler duyuyo esim cok.snirlendi bu duruma gtti doktora patladi hakkimiza grdiniz esim.burda sizin yUzunuzden psikolojisi bzuldu normal dgumdan vazgecti ddi. Doktor yanima gldi bni normal.dguma.ikna etmeye calsiyo hem agliyrm.hem.bagriyorum.kesinlikle bu duyduklarimdan snra yaoamam.bni acil alin sanciya dayanamuyrm.daha uyustrun ddim. Doktor israrla son bi muayeni yaoim deswde.keainlik.catala.bile.cikmam suan ddi ve sezeryanla bu sabah 7.15 de ogluma.kavustum ki cok.skur butun agrilarim huysuzlugum gecti suan oglumu emdirebliyrm hic gogsumden ayrilmiyo. Cok sanci cktigim.icin sutum.hemen.geldi. ksura bakmayin cok uzun oldu herkese kolay dgumlar.dliyrum taze anneler🤗