Babyannesi Siz tatlı anneler kafamı çok karıştıran bir soru var. Doktorunuzda sizden zeka testi istedimi istediyse yaptıranlar varmı tavsiyeleriniz ve görüşleriniz nelerdir bebekler ve anneler için uygunmu değilmi düşündürüyor beni.
1Anne_ Babyannesi yaptırdım cnm kan verdim bu kadar 😊 karından su alması lazımmış allah korusun riskli çıkarsa bana gerek kalmadı
ElifOncul Aa Ben de ilk kez duydum nasil olculuyor o haftadaki bebegin zekasi ki? o haftalarda 2li test oluyor ondan mi bahsediorsunuz acaba
ElifOncul Babyannesi Kim dedi acaba? Zarari neymis?? Bu insanlarin cahil cahil konusmasina cok sinirleniyorum. Bir kere bi tup kan aliyorlar sadece o nasil bir zarari olabilir? Ense kalinligi icinde her zaman ki gibi ultrasonla bakiyorlar. Baska farkli hic bisey yok. Otizm olma riskini ogreniyorsunuz…
Doruksmomm Babyannesi bebeğe zarar veren hiç birşey yok ultrasonda burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıyolar birde kan alıp ordaki değerlere bakıyolar kulaktan dolma araştırmadan söylüyor milllet canım normal kontrolden tek farkı bunlar
Babyannesi 1Anne_ ikisinin aynı olduğunu duyfum bu ilk gebeliğim benim ikisi aynı olduğu icin zeka testi diye yazmıştım ben
Cansummm Babyannesi down sendromu olasılık testidir bahsettiğiniz. Ultrasonda ölçümleri yapılıyor bir de kan veriyorsunuz. Hiçbir zararı yok. isteye kalmış bir durum ister yaptırır ister yaptırmazsınız ben yaptırılması taraftarıyım hatta maddi imkanınız var ise ikili tarama yerine nifty testi yaptırın derim bebekteki down sendromu vb durumlar için %99 net sonuç veriyor.