cgelmas 5,5 haftalık hamileyim havuza girenler var mı acaba? Girmek sakıncalı mı hamilelikte? Sitede havuz var dezenfekte ediliyo 1-2 arası.
Arinna cgelmas Bizim sitede var hatta üç ev kullanıyoruz doktorum Önermemişti havuz. Ayaklarımı sokuyordum bende
sukayhanacar cgelmas bizim de evde var ama doktorum kesinlikle hayır dedi. denize gir dedi. ben sürekli denize giriyorum havuzdan uzak durun hamilelik boyunca
Alinsmom cgelmas bence girilmemeli. Allah korusun en ufak enfeksiyonda antibiyotik kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Bence şansa bırakılmayacak bir konu. Gebeliğiniz de daha çok erken o yüzden doktorlar cinsel ilişkiyi bile en başta kısıtlıyorken havuza girmeseniz daha iyi olur.
cgelmas Arinna hadi ya ben sadece güneşlenmek için gidicektim gireyim yüzeyim sudan çıkmıyım gibi takıntılarım hiç yok
cgelmas sukayhanacar teşekkür ederim ben sadece güneşlenmek istiyorum :) o yüzden gidicektim o zaman ben de girmeden gineşleneyim madem :)
Arinna cgelmas Ben yüzmek istemiştim ama izin vermemişti havuza. Deniz olabilir demişt hatta Deniz iyi gelir demişti
cgelmas Cnsbll dezenfekte ediliyor sürekli ama bilemedim. Zaten tamamen girmem ayaklarımı falan sokarım
cgelmas Alinsmom ben zaten havuza giren saatlerce kalan birisi değilim sadece d vitamini biraz da güneşlenmek bronzlaşmak amacım. Bi doktoea sordum o girebilirsin klor mikrobu öldürüyor diyor ama ben girmicem sadece ayaklarımı sokup güneşlenirim teşekkür ederim