maggie Omega 3 ve magnezyumu günde kaç kere kullanıyorsunu? Benim doktorum sabah akşam al ikisinden de dedi ama hem multivitamin hem omega3 hem magnezyum hem de demir ilacı kullanıyorum o yüzden magnezyum ve omegayı 2 almak istemiyorum
Merveatay maggie değerlerin çok mu düşük canım neden iki tane al dedi ki. Ben en basindna beri bir tane kullanıyorum OMEGA falan
Meriwa maggie magnezyum da magvital kullanıyorum canm ben suda eriyenden günde 1 defa dediler bana bide kaçıncı haftandasın
Tatlisannedilekk maggie magnezyumu gece yatarken içiyorum, birgün 1tane multivitamin birgün 1tane omega3 yutuyorum
KubraSS- maggie bı magnezyum kullanmıyorum dediğin hepsini kullanıyorum günde 1 tane hatta kanı bana 2 iç dedi ama vitaminin icindede demir oldugu için 1 adet içiyorum yükselmiş şükür kanim
maggie Merveatay yok değerlerim düşük değil ama ikişer al dedi. Hatta bazı doktorlar günde 6 ml veriyormuş omegayı
Merveatay maggie ne gerek var ki bence çok fazla OMEGA hiç kullanmayan da var senin yediklerinle alakalı sonuçta.
maggie Merveatay ben de öyle düşünüyorum o yüzden mesela 1 omega alıyorum bir de gün içinde 1 tam ceviz yiyorum, 1 magnezyum alıyorum 1 tane de soda içiyorum inşallah dengeleniyordur
Nagihan88 17 haftaligim sadece kan hapi verdi doktorum başka birsey vermedi kan degerlegim iyi cikti sanirim gerek gormedi
Omrum123 maggie omega yi günde 1 alıyorum. Magnezyumu da sabah akşam gün aşırı magnezyumu almadigim gün calsiyum aliyorum suda eriyen. Yani bir gün magnezyum bir gün calsiyum