halis2013 Kızlar bnm ikinci hamillegim ve ikinci kez sezaryen olucam acaba kaç haftalik ken olunuyor alınıyor bebek
Minnosunannesi halis2013 ben Sezeryan olcam Allah izin verirse . Normal Doğum tarihinden 12 gün önce . Hatta geçende sordum kaçıncı haftada olması lazım diye doktoruma hani durabildiği kadar dursun içerde diye . 38+0 -38+6 arası alınması gerek dedi
Smy61 Benimde ikinci hamileliğim drum tahmini Doğum tarihinden 10 12 gün önce dedi sezeryan 38. Haftada yani
Nurerdgn Smy61 ya bana da doktorum 39 haftaya girince alcam dedi ama 38+1 oldumu 39 sayiyolarmis yani 38 haftayi doldurup 39 a girmis sayiyolarmis oyle mi oluyo gercekten yoksa 39 haftada mi alcak bende merak ediyorum...
Smy61 Nurerdgn sizin suan kaç haftalık bana bu hafta gün verecek diğer hafta 38 oluyorum henüz gün vermedi bende merakla beklıyorum ne gün der dıye
sibelll Ben 39+6 yım ve birazdan sezeryan için hastaneye gidicem onlara kalsa daha önce alacaktı ama ben normali bekledim baktım yapamıyorum son anda sezeryan için gittimdün bugüne gün verdi
Aysenn Bizimde 30 nisanda, 38+5te sezaryenle kucagimiza almış olacağız Allah nasip ederse. 38 +larda alınıyor diye biliyorum , önceden planlı ise. Son dakika gelişen bir durumsa tabiki 39 ve sonrasında da olabiliyor.
Smy61 38 hafta olan kızlar korkmuyormusunuz Benim ıkıncı Doğum olmasına rağmen bı korku var acaba nasıl olcak vs vs hep bir panik havası 😨