MutluAnnnecik Kizlar cinsiyet öğrenmeye geldim ama bizimki bağdaş kurmuş uyuyor 1 saate tekrar giricem uyanması için neler yapabilirim 🤪🤪
drn5410 MutluAnnnecik kahvaltı yap çikolata ye 😋 tatlı yiyince çabuk uyanıyor bide soğuk su da duydum ama faydası var mı bilemiyorum 😅 ama tatlı kesin Allahın izniyle 😍
Aygul01 MutluAnnnecik Biseyler ye üstüne çikolata tatlı gibi seyler ye Bebekler şekere hareketlenirler.
1818_18 MutluAnnnecik benim doktorum dürtmustu çocuğumu öyle uyandı karnımı baya bı dürtükledi sonra hareket etti bizde gördük ☺️ uyanıp uyanıp uyudu sıpa 😃
musti28 MutluAnnnecik benimde öyleydi doktorum merdiven çık in soğuk su iç gel demişti 😂doğdu paşam yatış halaaa aynı bağdaş kurup uyuyor
muratcaninannesi Ben 4 paket çikolata yiyip üstüne vişne suyu en son su yürüyüp durdum sonuç hala uyuyor bu sefer tam tersi açken gittim bana dediği şey erkek 🤣🤰 fayda etmedi bizde hiçbişey 20 haftalik olduk
muratcaninannesi MutluAnnnecik öyle olabilir çokta heyecan yapıp gitme heyecanın kırılıyor vurdumduymaz gidince öğrendim 😂😂😂
busra1708 MutluAnnnecik bizimki de başta göstermeyecekti, doktorum öksür dedi iki üç defa öksürdüm açtı hemen sıpa 😁😁
MutluAnnnecik busra1708 he işte böyle fikirler almak için sordum onu da yapayım 😄😄 lavaboya geceyim de millet korona zannetmesin😅😅
busra1708 MutluAnnnecik hahaha 😂 😂 😂 yok yok ultarasona girince de öksür şöyle 3 4 defa bak nasıl hemen açıyor bacaklarını 😁