Pelinnn Son 40 gün kalmışken mideee bulantılarımm tekrar geri geldi 😒😔😭😭😭 Son ay da ne mide bılantısı bu anlamadım ama ölüyorummmmmm resmen kafamı kaldıramıyorımmmm önerisi olan var mı Allah aşkına biri bişey sölesin 😔😔😭😭😭😖😖😖
Denizim Pelinnn canim ishalde varmi? Son ayda mide bulantisi ve ishal dogum belirtisidir o yuzden soruyorum
Pelinnn Denizim ishalim yok ama bikaçgündür çok aşırı mide bulantısı yaşıyorum kusamıyorum ama midem allak bullak yatıyorum hep 😔😔 doğum belirtisi derken nasıl oluyor ki zaten erken doğma ihtimali de var ama olması gerekenden birazdaha aşağıda duruyor demişti doktor iki gün önce 🤔🤔
Ipekokanliya Denizim Denizim çok ciddi isal oldum ve miğde bulantılarım geri döndü kusuyorum da 37 haftaligim bilginize göre ne kadarlık süre için bu doğuma hazırlık oluyo bi kaç gün mu haftami
Aliirem Ya bende ıshal var ve ara sira bulantı gelıyor nasıl bır dogum belirtisi olabılır kı bu yanı bı kac gun ıcınde dogum olabılır mı yoksa bı kac hafta sonra mı
Denizim Pelinnn suan bir arkadasim buyuzden hastanede yatiyor acilmasi baslamis durdurmaya calisiyorlar,onund 1hafta once bulantilari baslamisti,doktorunuzla bir gorusun isterseniz
Denizim Ipekokanliya canim arkadasima doktor dogum belirtisi demis ama bildigim kadariyla 1hafta 10gun once baslarmia genelde,ama herkesde aynisi olacak diye bisey yok, boyle durumlarda lutfen doktorunuzla konusun