1Nihal Günaydın herkese. Sabah kanama ile uyandım hemen acile gidip beta değerime baktırdım. Cuma günü 242 ydi bugun 1083 olmuş neden kanamam oldu sizce? Doktorumu aradım ameliyattaymis 12.30 da gidicem 3 saat nasıl bekleyeceğim çok korkuyorum.
S-r-p Hafif hafif geliyorsa bebek yerleşiyordur parlak kırmızı değilse bi de korkma yerleşirken damla damla kan gelebilir
1Nihal S-r-p parlak değil az az geliyor insallah dediğiniz gibidir. Ilk olunca cok tedirgin oluyorum.
S-r-p 1Nihal doktora gidene kadar dinlen Allahın izniyle bir şey olmaz canım garantiye almak için ilaç verir bebiş sana sımsıkı tutunur güzel haber bekliyorum 🤗
Suleozparca Benim parlak kırmızı gelmişti 6 haftamda ama yerleşme kanamadıdır dedi bide düşük tehlikesine karsı hap kullandım
1Nihal Simdi rapor alicam cuma gününe kadar dinlen dedi kese şu an görünmez dinlen cuma tekrar kan ver bakalım dedi. Lütfen dua edin kaybetmeyeyim bebeğimi 🙏
1Nihal S-r-p simdi eve geldim canim progestan verdi birde iğne verdi yatıp dinlen cumartesi tekrar gel dedi insallah kotu birsey olmaz
S-r-p 1Nihal benim de öyle olmuştu aynı ilacı vermişti bol bol yat dinlen kötüyü hiç çağırma her şey güzel olur inşallah 🤗