hulya_sncr47 Umut_01 Bn adetime 4 5 gün kala bu testen yaptım direk iki çizgi çıkmıştı sizinki silik çıkmış geç döllenme olmuş demeki bu testler çok çabuk çıkıyor çünkü hayırlı olsun inşallah
hulya_sncr47 Umut_01 daha zamanı gelmemiştir cnm üzme kendini Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 Allah büyüktür
Umut_01 Bahar2622 en can yakanı da esimin her ay sevinçle o günü bekleyip hüsrana uğraması 😔 anemi çıktı bende demir depoları boşalmış dedi doktor bi sürü ilaç yazdı
Ayca24 Buse-93 Bende dün yaptırdım 3299 çıktı tekrar kan istemedi 1 hafta sonra ultrasonla görelim dedi benimde kafam karıştı herkes 2 günde bi artması lazım diyodu yüksek diye mi bizden istemedi acaba siz başka doktorlada göeüştünüz mü durumu?
Ayca24 Buse-93 3gün gecikmişti öyle kan vermiştim.İçim rahatladı yarın bi doktora daha soracaktım yoksa 🙈
Papatya55 Umut_01 anemi aileden gelen bir rahatsizlik değilmi genlerde oluyor normal olarak ilaç olarak kolsın mi verdiler bende çikti o yüzden soruyorum gebelik için bir sorun mu
Ayca24 Buse-93 Şu aralar kasıklarımda ara ara oluyor evet 😊Bi kaç gündürde kuyruk sokumum ağrıyor gebelikle mi alakalı onu haftaya sorucam doktora sizdede var mı?
Buse-93 Ayca24 evet ya öksürürken oldu az önce devamlı lavaboya kosuyorum kan var mı bişey olmus mu diye çok kötü psikolojim 😔 kese ve kalp atısı görmeden de düzelmeyecek sanırım
Ayca24 Buse-93 Bi şey olmaz canım kötü düşünme bendede hapşırırken oluyo geçiyo sonra 😊Haftaya ikimizde görürüz inşallah,her kötü şeyin başı stres o yüzden temkinli ama bi o kadarda rahat ol 😊
Bahar2622 Esin_erva evet herkes gördü cok şükür hep pozitif yorumlari aldim cok mutluyum teşekkür ederim sizede ☺