Evet arkadaşlar bir türlü karar veremediğim bu konu hakkında siz annelerinde fikrini almak istiyorum ben 4. gebeliğimi yaşıyorum 3 tane normal doğum yaptım 4. bebeğimi de kuracağıma alıp Allah ın izni ile kordonlarımı bağlatmayı düşünüyorum 8 senelik evliyim ve 27 yaşındayım bir türlü hiçbir korunma yönteminde dikiş tutturamadığım için en sonunda tüpleri bağlatacam 🙈size sorum şu ben gayet güzel normal doğum yapan biriyim ve normal doğumun artılarını bilen biriyim fikrim normal doğup biraz süre geçtikten sonra kordon bağlatma ameliyatı olmak ama çevrem de bana iki kere o stresi yaşayacağına sezeryan ol bağlat kurtul diyor tamam iyi güzel ama ben 4 tane çocuklar sezeryanlı nasıl ilgileneceğim kaynanam la birlik oturuyorum fakat asıl ondan korkuyorum çok dayanıksız ve hemen herşeye öf diyen bir sabrı var çocuklarımın mağdur olmaması için sezeryan fikri beni korkutuyor Annem 71 yaşında gelip kalacak bakacak kimse de yok ki kaynanam olduğu içinde kimse gelmiyor hepsini yaşayıp tecrübe ettim ben ki zaten kimseye ihtiyaç duymadım normal doğum çok harika birşey hem evinle hem çocuğunla hemen ilgilenebiliyorsun şimdi size de sormak istiyorum sizce ben ne yapayım? 🤔♥️🙏🏻