Nazlibicicek Normal bir durum olmayabilir. Doktorunuza danışın bence. Daha çok yenisiniz tehlikeli bir durum olmasın. Bir ihtimal de yerlesme kanaması da olabilir . Ama en iyi cevabı doktorunuz verir. Huzurr
Zynpddm Huzurr bendede 5 haftalıkken aynısı olmuştu pembemsi akıntı hemen doktora gittim düşük tehlikesi dedi 1 gece hastanede kaldım serum aldım progestan başlattı cnm srn yinede ihmal etme bi görün bence çünkü daha çok yeni
Kezu17 Huzurr pembe yada kırmızı akıntı olduğunda hemen doktora gitmek gerekli. Bence hiç beklemeden doktora git n
Zynpddm Huzurr ozaman devlete gittim nöbetçi kadın doğumcu vardı şansa ilgilendiler ama artık özele gidiyorum
Bayby Evet daha çok yenisin domtoruna bi görün istersen düşük tehtidin olabilir baştan önlemini al bekleme hiç canım
Bayby Huzurr devletede bi gidebilirsin eğer düşük tehtidin varsa bi iğne serum yada progesteron verir bi görün gidip erteleme
Tkrzm Huzurr canım ihmal etme düşük tehlikesi olabilir kahverengi leke normal diye biliyorum o yüzden mutlaka kadın doğum olan bir hastanenin aciline git Rabbim şifa versin inşallah kötü bişey yoktur.. 🙏
Vildnozel Ben de aynı şekilde 5+3te olmuştum canım. Giderek kahverengileşmişti. Gece de olsa hastaneye gittik. Düşük riskin var diyip istirahat önerdi . Progestan yazdı