Sevda34 Kızlar 11 haftalık gebeyim 6 haftadan beri tiksinmekte bıktım vallahi herşeyden tiksiniyorum buda bende bulantıya neden oluyor tiksinme yaşayan varmı varsa ne zaman geçti acaba ?
Mihribank Sevda34 aynı durum bende de var 7 haftalıkken başladı. 15 haftalığım Yeni yeni geçmeye başladı. Genelde 16. Haftada bitiyor diyorlar bünyeden bünyeye değişebilir tabi allah yardımcın olsun
PasaninAnnesi Sevda34 bende çok şeylerden tiksindim başından beri şuan 4 aylık olduk hala gecmedi hala et yiyemem süt icemem kimyonlu bisey yiyemem daha bircok sey bende bekliyorum ne zman gecer diye hic cesaretim yok uzaklastığım yiyecekleri yemeye 😢 ama azalıyo zamanla yemek bile yapamazdm ama yemek yapabiliyorum artik 3 ayım dolunca hafiflemeye baslamisti benim
EnginDenizim Sevda34 özellikle yumurta bazen kokusuna bile tahammulum yok ve etten tiksindim halbuki olmazsa olmazlarimdi ama hala goresim yok çarşamba dogum var nasipse korkarim devam edecek bu durum🤔
tomurcukannesi Sevda34 ben tavuktan etten tiksindim. Şuan 17. Haftamdayım et yavaştan yemeye başladım ama tavuk hala ağzıma sürmüyorum..
Sevda34 PasaninAnnesi canım kısa zamanda inşallah tiksinmekten bulantıdan kurtuluruz Allah yardımcımız olsun
Cnnckr 18 hafta bitti bulantılarım geçti ama hala bir çok şeyden tiksiniyorum. Mesela hayatımda hiç sıcak içecek içmemiş, tadını hiç bilmiyormuşum gibi çay, kahve vs görünce bile bir ürperme geliyor. 😂
Kubraa333 Tiksinmek o kadar kötü ki özellikle temel ihtiyaç lardan et balık gibi ben ekmekten bile midem bulanıyorfu😌
EsinKaraglle Sevda34 ben de ilk başlarda ayrandan ve etten tiksinmiştim ama bulantılar geçince o durum da geçti. Zamanla geçiyo canım 🤗
Denizim Sevda34 malesef hemen gecmiyor ama size tavsiyem sakin birseyi zorla yemeye calismayin,esimin bana zorla yedirmeye calistigi seyleri hala yiyemiyorum 29+4haftalik oldum