Zeyneppboncuk S4rife benimde orda olacak Allah nasip ederse derya burankulunda karar kıldım hatice burcu hanıma gidiyordum o artık yok derya hanımdan cok memnunum insAllah dogumuma o girer🤲
S4rife Minnakm yarın kontrolüm var gidicem odaları da sorucam bu pandemiden önce 3 kişilikti ayrı oda çok onceden varmis odalar yetersiz geldiği için kaldırmışlar şuan için 2 kişilik diyorlar ama eminn değilim yarın ogrenicem
Minnakm S4rife eşi refakatçi olarak aliyolarmi yanimiza yoksa bayan mi gelebiliyo sadece bunuda sorarmisin canim
Minnakm Zeyneppboncuk bende öyle istiyorum o yüzden cok tereddütlüyüm kurbanlik koyun gibi siralanmak kötü 😑
Zeyneppboncuk Minnakm görümcem yaptı doğum 2 sene olacak nerdeyse odası 2 kisilikti 2 yatak vardi sadece Şimdi pandemiden tek kisilikmi bilmiyorum insAllah oyledir
S4rife Minnakm olur canım sorarım ama sanırım bayan alınıyor yine sorarım yarın 2 den sonra yazabilirim randevum 2 de
Minnakm S4rife Zeyneppboncuk kızlar ben gittim bugun sordum herseyi odalar iki kisilikmis tek kisilik oda ayarlama yokmus eş refakatci olarak alinmiyomus sadece bi tane bayan aliniyomus dogumu hangi doktor nöbtciyse o yaptiriyomus iki tane doktor oluyomus nöbettte epidural dogum yokmus dogum sekli son anda belli oluyomus
S4rife Minnakm evet canım banada aynı şeyi söylediler 16 hekim var hangisi nöbetciyse sezarya o giriyor mus
Minnakm S4rife dogum hastanesinde epidural olmamasi cok saçma degilmi ? bütün devlet hastanelerindemi bu sekilde acaba
S4rife Minnakm normal doğum da epidural yok diye biliyorum sezaryanda var sanırım perşembe onu sorucam.bende