Merii33 Ayten456 33. Haftadayım bu saat olmuş ayaktayım günlük 4 5 saat anca uyuyorum oda sabaha karşı oluyor sanırım şimdiden alıştırma yapıyoruz uykusuz günlere 🙏🤭
A_ys6604 Ayten456 canım bence çoğumuz aynıyız ama zaruri drumlar da oluyor mide yanması sık wc ihtiyacı baş ağrısı ama çoğunlukla telefon alışkanlığı vs yüzünden uyuyamıyoruz şu gündüz de işe gidip yorulmadigimiz için hiç gelmiyor.
MrvDmrkr 12itibariyle 35.haftaya girdik bende öyleyim. Uykum var ama uyuyamıyorum yüzüstü yatmak istiyorum😞
Laviniamira16 Ayten456 sıcaktan uyuyan var mı 🤣🤣🤣🤣 ben baya 3-4 gibi uyuyup 9 gibi uyanıyorum.. Hava tam serinlediğinde anca uyuyorum 🤣
ipekcim Ayten456 36+4 olduk uyuyamıyorum iki tarafımda dönmekten çürüdü ve çok uykum var içimde sıkıntı yorgunluk uyuyamıyorum😉 artık doğurmak istiyorum
Zelihahut Ayten456 malesef bende canım 36₺2 deyım yaklaşık 10 gündür sıcaklardan sabaha karşı uyuyorum 😴
Laviniamira16 Zelihahut duş resmen kurtarıcı 🤣 bazen buzla mı doldursam küveti diyorum oda çok olur 🤣
Zelihahut Laviniamira16 eşim artık ceyran dan korku yor hasta olcam diye bi türlü de anlamıyor esmiyor oda bende onun uyumasını bekleyip hemen duşa atıyorum kendimi 😅😅 diğer camlarıda aöıp açıp anca öyle uyuyorum😅😅
Nur_nur06 Ayten456 bende 29 haftalığım hiç bir şekilde uyuyamıyorum birde huzursuz bacak sendromu mu nedir bilmiyorum tam uykum geldiği an bacaklarım başlıyor hiç uyuyamıyorum birde üstümü asla örtemiyrum sonra hasta oluyorum
Tatlisannedilekk Ayten456 27haftalığım koca gün sadece 3-4saat uykuyla duruyorum ayakta, çok sıcak ya uykum var ama uyuyamıyorum