Merii33 Busra_nur_cbnoglu kısmet olursa inşallah asil toprak koyacağız oğlumuzun ismini çok beğeniyorum ben 💙
m_yel Busra_nur_cbnoglu oğlum olmuş olsa idi babamın adını koyacaktım ben İlker yanına da eşim Tunç ya da Enes düşünüyordu
zeyzey95 Busra_nur_cbnoglu bide ben Burda görmüştüm biri Arhan koyacaktı çok hoşuma gitti Arhan Talha olsun istedim ama eşim istemedi belki seninde hoşuna gider benim içimde kaldı valla 😂
zeyzey95 Busra_nur_cbnoglu üstün nitelikli, dürüst hükümdar, gururla bakan demekmiş bende çok araştırdım hiç duymadım burda görmüştüm işte
Duyguscuk @Busra_nur_cbnoglu Kendi listemden bazıları: Evren, İlbey, Gökbey, Erbey, Yağız, Kayra, Baran, Erce, İmer 🤗
SeHer1909 Kartal ismini severim ama ben zaten hayvan isimlerini de hayvanları da cık severim o yüzden kızıma da Karaca koycam 😂 Okyanus zordur ama yine bi arkadaşım koymuştu her yerde havalı duruyo
Busra_nur_cbnoglu SeHer1909 bende hava olayları falan seviyorum rüzgar deniz Toprak gibi de eşim pek oralı olmuyor 😅
elkakimmon SeHer1909 karaca ben de düşünüyordum canım. Aynı sekilde hayvanlar ve dogaya tutkunum. Bir arkadaşımızın kapı susunde gördüm karaca koymuş ismini. Uzun geldi biraz 🤨