Smrhls Merhaba hanımlar tam 39 haftalık olduk bugün 🙂 yarın sabah sezeryana giricem inşallah 🙏 sezaryan olan anneler lütfen tecrübelerinizi yazarmisiniz birde dua edermisiniz 😘😘😘
Gulsahtpl12 Smrhls ayy çok heyecanlıı hiç korkma çok güzel birşey yaşayacaksın yarın hayatının en güzel günlerinden biri olucak 9 ay karnında taşıdığını yarın kucağına alıcaksın
_mucizem_ Smrhls ben de sabah sezeryana gidicem canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲☺️ Çok heyecanlıyım uyuyamıyorum resmen 🙈
Smrhls Ahmet3- amin rabbim hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun inşallah 🙏 hangi ildesin canım
Smrhls _mucizem_ amin canım Allah senin yavrunuda sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 hangi ildesin canım
Smrhls Kelebek1034 Benim de 3 saatim kaldı hic stres yapma canım hiç korkma rabbim yardımcımız olur güzel şeyler düşün benim gibi 😄✋
Kelebek1034 Smrhls Arkadaşım çok şükür atlattık darısı tüm annelerin başına Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻💕☺️
Busesrmz Smrhls bende şimdi gidicem suniyle normal için yatışım yapılcak aşırı korkuyorum:( hiç korkmazdım doğurayım artık diyordum ama o gün gelince insanın eli ayağı terliyo