Simgeakkurt Kızlar sabah sezeryan olucam dualariniza benide ekleyin lütfen sağ salim bebeğimle cikalim.🙏
Serciko Simgeakkurt sağlıkla, kolaylıkla girip çıkacaksın canım hiç endişelenme. Şimdiden hayırlı olsun minnoş bebeğin yarın yanında olacak , buraya yazı yazarken sen :) biliıorum zor ve heyecanlı ama uyumaya çalış ki yarın sabah iyi hissedebilesin
_mucizem_ Simgeakkurt ben de ben deeee heyecandan uyuyamıyorum 🙈 rabbim sağlıkla kavuştursun canım sen de bana dua et 🤲
Okangokce Simgeakkurt sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim yarın bende gidiyorum Allah yardımcımız olsun 🙏☺️
Yusufcuk6 _mucizem_ ay ne güzel allah ikinizide bir avazda kurtarsın bende yarın son kontrölume gidicem ınş bakalım gün verir ınş artık dayanamıyorum uykusuz gecelere
_mucizem_ Yusufcuk6 Allah razı olsun canım inşallah sen de biran önce sağlıkla alırsın yavrunu kucağına 🤲🥰
Yusufcuk6 _mucizem_ amin canım benim 🙏😘koklayın benim yerime alınca kucağınıza 🥰🥰💐💐💐💐bu çiçekler benden size
_mucizem_ Yusufcuk6 olsun canım hakkında ne zaman hayırlısı ise öyle olsun. Ben de 3 haftadır sancılar ve açılma ile beklerim vardır rabbimin bi bildiği ☺️