Sudeboz Kızlar benim sancılarım 15 dakikada bire düştü ama acılma yok ne yapılıyor buranın sistemini bilen varmı
Aygul01 Sudeboz Genelikte ebe oluyor ve boyle durumlarda ebeyi araman gerekiyor ama ülkeye bağlı yukarda ki arkadaşın dedigi gibi her ülke farklı.
3MelekAnnesiiii Sudeboz hangi ulke ? Her ulke farkli cunku belcikadayim ben burda ebeler gelio yanina hem ara ara kontrol icin
Sudeboz 3MelekAnnesiiii ben ingilteredeyim düzenli sancılarım var ama acılmam olmadığı için bekletiyorlar 34 haftama bugün başladım
Twinksmom Sudeboz Bekletirler son dakikaya kadar ama suyun gelince 1. De eve yollarlar 2. De mecbur yatırıyorlar aklında bulunsun evde bekleme 2-3 kez git yatışını yapsınlar. Midwife ile irtibata geç bir de
Gamze92 Sudeboz bende İngiltere’deyim 39+1 bugün nisan geldi ama henüz sancı yok gece biraz yaşadım sancı geçti ama henüz bir yeri aramadım ama hastaneyi ara dediler bana ben cambridgedeyim sende sancı çok mu hastanenin 7/24 acil bölümünü ara bence
Sudeboz Gamze92 ama nişan gelsiyse doğumun başladı demek değilmi git bence hastaneye bende galler tarafındayım
Gamze92 Sudeboz hastaneyi aradık 2 defa su gelmeden yada sancı sıklasmadan gelmeyin dedi nişan 2 3 gün önceden bile gelebilirmiş şimdi sıcak duş falan aldım ama hala sancı yok 6 saat önce geldi nişan hala bişey yok
Sudeboz Gamze92 bendende yarım saat önce nişanmı bilmiyorum ama kan geldi ve şimdi muane etmeleri için bekliyorum
Sudeboz Gamze92 ben 34 haftalığım ve aradığımda ilk sadece kasılmam vardı bugün üçüncü gecem yatıştayım bugünde kan geldi ama acılamam olmadığı için normal diyolar sadece yatışta bekletiyorlar buranın sitemini hiç anlamadım ben
Gamze92 Sudeboz ben daha gitmedim bendende kan gelmeye devam ediyor ara ara ama sancı ara ara hala sanırım bugün giderim gelmeyin diyorlar ha bire bende bişey anlamadım ilk doğumum daha yeni geldim bu ülkeye
Sudeboz Gamze92 benimde ilk doğumum bende yeni geldim ve sağlık sistemlerini beğenmedim acılma yok diye doğum yok sanan bi sağlık sitememi var sancılarımı bile enfeksiyon diyolar
Sudeboz Gamze92 ama bence siz yinede gidin diyin artıı duramıyorum evde bebeğininiz ve kendi sağlınızı tehlikeye atmayın
Gamze92 Sudeboz ilgileri iyiydi dogumda ama doktorları Türkiye’deki gibi beklemeyin yada bana denk gelmedi diyeyim ben normal yaptım ama biraz zor oldu