Limonlusuu Bugün doğuma gireceğim sabah 10 da lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum arkadaşlar 🤲🏻😖
Htcytm Limonlusuu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah Allah yar ve yardımcınız olsun. Çok güzel bir duygu değil mi artık ona dokunabileceksiniz😍😍
Ilawka Limonlusuu Allah yar ve yardimcin olsun insAllah sag salim kicagina almani buyutmeni nasip etsin insAllah amin
Limonlusuu Htcytm o anı heyecanla bekliyorum inanın , şuanda boş pusete bakıp duruyorum uyuyamıyorum inşallah yarın yanımda olacak 🤲🏻
Htcytm Limonlusuu yaa ne kadar güzel o pusetin sahibinin geleceğini düşünün korkmayın inşirah okuyun bol bol 🤗🤗
yft Limonlusuu nrdnplt morsunbul95 benim de bugün suni sancıyla başlatılacak Allah yar ve yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi
Defneada Limonlusuu hiç korkma sen de bebeğin de sağ Salim çıkarsınız inşallah. Biraz uyuyup dinlen. Yarın gece uykusuz kalacaksın çünkü :) 🙏
nrdnplt Limonlusuu ben de 07.07 saat 08:30’da giriyorum doguma😍heyecanliyim fazlasiyla. Tek istedigim saglik ve sihhatle tamamlayabilmek. Size de kolay dogumlar dilerim🌸👍🏻
Ftma4 Limonlusuu bir nefes te inşallah sağlıkla al kucağına 🙏 bize haber vermeyi unutma dualarinda bizi unutma benim çocuğum yok😔
morsunbul95 Limonlusuu canım senle aynıyız bnde gece yatış verildi oğlumu bekliyirum Dr gelince suni sancı vericez dedi çok heyecanlı. Suan ki tecrübeme göre soyluyirum bol.bolll su iç saat 5 den sonra bana icirmediler ve ben şuan susuzlukdan ölüyorum 😱😱