Busramd Anadolu yakası detaylı ultrason nerde cektirtiniz acaba ücretler nasil ,? Şimdi diyicekler hep aynı postlar aradım detayli ultrason postu bulamadim 💁😄
zeyzey95 Busramd Pendik de Halil mesuta yaptırdım canım özel muayenehane 390 TL CD veriyor içinde bebeğin resimleri var bir sürü rapor veriyo ve 40+45 dk bakıyor herşeyi anlatarak ben çok memnun kaldım yani hiç düşünmeden gidebilirsin gerçekten bide araya naylon gibi bişey çekmiş ortasında delik var ordan elini uzatıp bakıyor Corona önlemi olarak
Fatovebebegi Busramd bende Halil Mesut’a gittim çok memnun kaldım kendi Doktorum da onu önerdi Pendik’te
ikizannesi2985 Busramd ben bağdat caddesinde doç de zeki şahinoğlu na gideceğim. 12.haftada da ona gitmiştim, çook memnun kalmııştım. Detaylı benim ikiz olduğu için 800 tl ama tek gebeliği 500 tl diye biliyorum
Drn-Brc zeyzey95 pendikte bir yer arıyordum bende ona gidiyim o zaman eşleri de alıyor mu peki içeri çoğu hastane bile almıyor eşimde görmek istiyor
zeyzey95 Fatovebebegi bende burda gördüm adını doktoruma sordum gidebilirsin çok iyi bir doktor dedi iyi ki gitmişim valla 10 kere olsa 10 kere ona giderim 😂
Fatovebebegi zeyzey95 aynen bende burda gördüm siz gibi çok memnun kaldım gene olsa gene giderim bide tatlı bi doktor benim küçük 1 yaşında kızım var mesut bey odadan çıktı direk böyle dedi aaa oğlan aynı Ablası dedi çok samimi bi doktor çok memnun kaldım
zeyzey95 Fatovebebegi bana da dedi doğurunca mutlaka getir bakalım sana mı benziyor babaya mı dedi bide güzel pozlar yakalayınca heyecanlanıyo seviniyor falan 😊
Busramd zeyzey95 ay inşallah bende ona giderim parami ayarliyim maaş zamanina 😄 kacinci haftada bakiliyor ben hep unutmuşum oglumla arasında 8 sene var
zeyzey95 Drn-Brc malesef canım eşleri almıyor bende isterdim ama sonra doktorun iyi olması daha önemli geldi bana zaten normal muayeneye de almıyorlar eşimi Pendik Medipol de sorun etmedim o yüzden bide bir sürü resim veriyor zaten CD içinde
Drn-Brc zeyzey95 bu çok kötü oldu diğer hastanelerde eşleri alıyorlar medipolde almıyorlar bu yüzden eşim oraya gitmek istemiyor biraz daha araştıracağız o zaman
Yarim_Kilo_Kiyma Busramd Özel Çamlıca medipolde perinatoloji uzmanı yaptı 1 saate yakın sürdü sgk olanlara 670 idi . Zaten o hastaneye devam ediyorum ben