Gulsaharal Limonlu yada mandalinalı eti hoşbeş yakınında markette gören varmı varsa nerde 😔😔😔 yazık eşim taksici saatlerdir marketlerde geziyo bulamadı 😔🤲🏻😔
Gizemito Gulsaharal Ya bende sizin için şimdi getir uygulamasına baktım bulamadım 🤷♀️ O tarz uygulamalara bir baksanız belki vardır bu saatte getiriyorlar mı bilmiyorum ama 😶
Gulsaharal Hosgeldinbebek yaZarkende korktum biri okurda canı çeker benim gibi sıkıntı yaşar diye 🙈 allah razı olsun canım ❤️
Gulsaharal Gizemito yarına kaldık artık mecbur Yunus şa Migros’a da bi bakayım olmadı Yunus market uygulamasında görünüyo orayı deniycem adam ne cekti garibim 😂 ilk armut istemiştim 🙈🙈
Susaminannesiii Gulsaharal yunus marketin online uygulamasını kullanıyorum ben. Online da görünmeyen ellerimde olan ürünleri soruyorum siparişime ekliyolar arayıp sorabailirsiniz
bebegim_28 Gulsaharal o aşermeyi bi defa yaşadım adını vermiyeyim enişte ikinci tura çıkmasın 😂😂 sabaha kadar koktu burnuma sabah eşim hemen pazara gitti de aldı allahtan çıkmış varmış pazarda ama derler ki bulamazsa avucunu yala da umma bari 😐 sabaha marketten alırsın
bebegim_28 Gulsaharal kıyamam ya çok şükür bulunan bişi aşerdin yarın marketlerden bulunur inşallah 😊😊