Mkblgrlyn Ecz 200 mg lik kalmamis 100 mg lik varmis doktorumada bu saatte yazamiyorum nobetci ecz kalmamis bu gecelik 100 mg icsem sıkıntı olur mu acaba?
Ervasevgi Mkblgrlyn bence şimdilik 100 mg lik iç yarın doktoruna sorup 2 şerli icip bitirirsin kutuyu sonrasına 200 mg devam edersin bi gecede bisey olmaz Allahin izniyle korkma🤗
-g3lsh Mkblgrlyn iki tane iç.sonuçta 100lükten iki tane alınca 200mg olur tam dozunu almış olursun ve aynı etki olur
Misssimsek Mkblgrlyn o zaman bu gecelik 100 lukle idare et sabah doktoruna sorar 2 tane icersin. Kanaman falan var mi yoksa sadece tedbir amaçlı mi kullaniyorsun
Csnsu Mkblgrlyn özel de değilmi doktorun yaz canım bişi olmaz müsaitse cvp verır zaten kanamam gce aşırı oldğnda hstanye bile çğrıyodum msjlrımada cvp vrr hep yani düşik tehlikem vardı dıye
Mkblgrlyn RabiaMG emin olamadim. Sabah baska ecz alip icmek daha mantikli. 200 mg icip farkli vakit icmek daha mantikli riske atmayim en iyisi
Misssimsek Mkblgrlyn o zaman bence birşey olmaz bu gece 100 luk icsende. Bende jel olarak kullanıyordum senin gibi tedbir amaçlı. Kullanmayı unuttuğum zamanlar da oldu çok şükür suan 37.6 olduk. Inşallah sagsalim kucağına almak nasip olur canım 💕
RabiaMG Mkblgrlyn siz bilirsiniz. Ama ben kullanmistim ayni ilac sonucta bana 100 mg vermislerdi snr doktorum 200 mg cikardi elinde varsa 100 mg 2 tanede kullanabilirsin demisti gecen o sekilde kullandim sonra 200 mg aldm😊
Mkblgrlyn -g3lsh 2 tane icmek zarae verir diye hic icmedm cunku doktorumda bole bisiden hic bahsetmedi
-g3lsh Mkblgrlyn hiç içmediğinde de bu hormonu almamış olacaksın biliyosun dimi?yani 100ün iki katı 200 bazem eczanelerde olmuyor yarıya bölüp yada iki katı olarak kullanılabiliyor ilaçlar.kendin bilirsin canım sordum diye yardımcı olmak istedim ama sen kafanda belirlediğin doğruya destek arıyorsun bence🤷♀️Araştırsan google yazıp orda da yazar yanı aynı ilac yarı doz var ve senin iki katını alman gerekiyorsa iki tane alırsın bu kadar
Asnb Canım ben önceden 100lük alıyodum ağızdan kanamam vardı durmamıstı hiç işe yaramadı kahverengi gelmeye devam etti sonra 200lük vajinadan aldım bir günde kanama kesildi çok şükür daha da olmadı bence doktoruna sor ve vajinadan al sende daha tesirli
Mkblgrlyn -g3lsh prospektusde progestan almayi unutursaniz kismıni bi oku bence. Almayi unutursaniz en kisa zamnsa aliniz ve onceki gini devam ediniz diyor. Dengelemek icin iki doz almayin diyor.
Kizimveoglumm Mkblgrlyn canım doktorum banada 100lük vermişti ama ağız yolu ile degil vajinadan 2 tane koyabilirsin demişti ağız yolu ile biraz baş dönmesi halsizlik yapıyormuş
Mkblgrlyn Kizimveoglumm bana doktorum ole bisi hic demedi. Biseyleri riske atmayi sevmem denmeyen seyi yapip riske girmektense hic icmeyip sabah icmek daha mantikli geliyor bana. Prospektusde de dengelemek icin 2 doz almayiniz diyor