Gizemito Zng 25+3 den bildiriyorum, sıcaklar çok bunaltıyo, diş ve diş eti ağrısı akşamları tavan yapıyo 🙄 karnım baya baya çıktı 🤭 Arada bir sıpanın sert hareketleri oluyor beni hoplatıyor 😍 Yine de çoook şükür binlerce şükür varlığına 🙇🏻♀️👏🏼🥰
Zng Gizemito bnm belimde sağ tarafım çok ağrıyo ya kaburgaların olduğu yer bir haftaıdr öldüm adeta bnm kızımın hareketleri hiç sert değil şimdiden tembel bide 😀
Lollapalooza 25+ 4 benim. Sıcaklar dışında bir şikayetim yok çok şükür. Biraz ayaklarım şişti o kadar.
Lollapalooza Zng Son 3-4 haftaya kadar benim de belim çok fenaydı. Geceleri artık hamile yastığıyla uyuyorum. Dünya varmış dedim. 😊Aksi halde sol ve sağ yanım çürüyordu sabaha kadar.
Rebeka Hareketler çok belirgin ve bolca gazım var🤭 bağırsak ağrısını kasık ağrısı ile karıştırıyorum panik oluyorum zaman zaman o derece 🤭🤭💩
Busrapol Kizlar 7kilo aldim bu haftaya kadar siz ne durumdasiniz ben cok gerildim ya dikkat de ediyorum ama nasil is. Ara ara rahimde sancilar oluyor benimde.
Lollapalooza Busrapol Ben de 7 kilo aldım ve ne yesem yarıyor gibi hissediyorum. Tatlıyı çoook severim ve son 4 haftadır neredeyse 1-2 kez ancak yedim. Onlar da küçücüktü. ☺️ Geri kalan zamanda 5-6 kilo almam gerek ama mümkün değil gibi gözüküyor. Sanırım 80 i göreceğim. 62,5 ile hamile kalmıştım.
Busrapol Zng daha simdiden.. sonra daha cok alicam diye korkuyorum. Diyette yapilmazki . Ben yinede gebelere uygun bi diyet programi isticem diyetisyenimden. 60la basladim 67 oldum.🥺🥺
Zlmmrg Zng oda biseymi 10 kilo almsm tam dikkat edeyim diyorum karsima borek kek resmleri cikiyo hemen basliyirun hamura 😂 isin tuhaf yani hem kilomu hic sevmiorum hemde yedikten snra pismanda olmuyorum 😂
Joker 80 ile hamile kaldım asla doymuyorum daha da var haftasonuna kontrolüm var doktorum uyaracak yine eminim 😂😂😂
Yelizonan 25+4 deyiz.Bu hafta ayaklarım ufaktan bir şişmeye başladı.Uzanıp yastık koyuyorum ayaklarımın altına ama tabi çokta fırsat olmuyor evin içinde işten güçten. bazen karnımda baya sertleştiğini hissediyorum böyle kendini kasıyor gibi sizler de de var mi bu durum ? Kalbimin tam altında kaburgam batıyor gibi bir de geceleri uyurken bazen özellikle daha çok oluyor.
lizge Zlmmrg 26 haftalık hamileyim sadece 5 kilo aldım çok yememe rağmen kemikler ağir benım galıba😂62 kiloyum 1.67 boy var millet beni görünce oha yuz kılo olmuşsun dıyo oysaki göbek bıle yok kalça iriliği dıyorum Bn buna🤣
Zlmmrg lizge zatn bu milletide hic anlamiyorum birakinda hamilelikte bi kilo alalim istedgimizi yiyelim ama bn 173 boy 67 yle hamile kldm bi hafta once 77 ydim. Bi hafta once diyorum cunku haftada kilom artiyor duzenlice 😂 10 kilo aldm ama cok belli olmuo sanki 👍inaniyirym dogunca hepsi gidecek😊 yani umarim 😏😏😂
Busrapol Lollapalooza aynen 😅sende bendensin. Doktor tatliyi tuzluyu kesmeye calis dedi. Uymaya calisicaz bakalim. Tuzlu neyse de tatlidan nasil vazgeçilir bilmiyorum.