littleon Nesem ayağının altına yastık koy yüksekte olsun oyle yat bir süreliğine ağrıda geciyor sıslıkte iniyor canım
Butterfly1720 Nesem 3 gündür aynı tuzlu suya koy dediler 2 akşam kovada beklettim bugünde sahilde denize soktum yine sis başka bir önerisi olan var mı acaba
Wonderanne Nesem ben ne yaptimsa inmiyor yürüyüş biraz fayda ediyor doktorum birde tuzlu suda beklet dedi ama yine dd balon gibi doğsa da bebiş rahatlasam
Dilan-acr Haftadayız resim koysam şok olursunuz 😀 ödem hep ödem onlar inmez ne yaparsan yap inmiyor Doğumdan sonra iniyor ben emekler gibiyim acıyor altları basmakta zorlanıyorum ki çok zayıftım şimdi kendim bile şaşırıyorum bu halime
Butterfly1720 Dilan-acr 35 teyim 3 gündür aynı durumdayım canim acısından zor basıyorum ilk hamileliğimde hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım 18 ağustos da doğum yaptım oda sıcaklara gelmişti anlamadım gitti😥
Razah O bende de var malesef yaaa 29. Haftamdayim yürüyüş yapınca iyi geliyor ama yine şişiyor sıcaktan da olabilir
Caglaaa14 Hem sıcaktan hem de hamilelikten 36 hafta benim de çok fena sisiyor maalesef bol su icin yürüyüş yapın diyorlar yüksekte tutun ama pek ise yaramıyor Doğumdan sonra hayırlısıyla iner insallah 🤲🏻