Bebegimmm120 Arkadaşlar sürekli idrarim geliyor resmen tuvaleten çıkmıyorum her 5 dakika 10 dakikaya bir gidiyorum sizce normal mi
teletabi Bebegimmm120 valla canım ben 32.haftamdayım başından beri yol ettim tuvaleti 😂 eğer idrar yaparken yanman vs. Yoksa sıkıntı yapma
snm_ Bebegimmm120 benimde öyle ya muhtemelen bebek baskı yaptığı için çok sık tuvaletimiz geliyor. Bir de çok su içiyorum ona da bağlıyorum sık tuvalete çıkmamı 🙄
Ilksen HilalG benimde oyle yanmam filan yok ama iki gundurde jole gibi seffaf akintim var sizdede var mi ?kokusuz akinti
EylulEsen Bebegimmm120 muhaakkat söyle bazen bebeğimizi görünce unutuyoruz eve gelince aklimiza geliyor🥰
HilalG Ilksen benim Akıntım hamileliğimden beri oluyor şeffaf sıvı su gibi ama kokusuz doktor bana yeşil işte sarı kokulu olursa söyle demişti Yanmada yok Eğer idrar yaparken yanma kaşıntı yeşil sarı pütürlü kokulu akıntı durumunda doktoruna danışabilirsin ama anlattıklarını bende yaşıyorum endişe etme 🤗
Ilksen HilalG banada Doktor oyle dedi bugun 21 hafta oldum jöle gibi renksiz idrar sonrasi peceteye gelen bir akinti var bugun sabahtan beri aklima takildi
HilalG Ilksen Evet evet oluyor arada benim de öyle . Onlar doğana kadar ayrı terginlik doğduk dan sonra ayrı sağ salim gelsinler inşallah 🤲🤗
perihankrkya Bebegimmm120 35+4um tam çıkıcam donumu topluyorum kiii geliyor apar topar oturuyorum tekrar 😂😂 dışarı çıkıcak oluyoruz eşimle gieiyorum cikiyorum tam kapıdan çıkıcam geliyo eşimde daha demin yaptin ya diyo bende oglun a sor sen diyorum kızıyorum 😂😂😂
Gizemito Günde yaklaşık 3,5 4 lt su içiyorum, ayran, kavun ve karpuzuda eklersek böbrekler ne desin 😂😂😂 Günümün yarısı tuvalette geçiyor 🙊
DilanDag Bebegimmm120 idrar yolu enfeksiyonum var üç dakikada bir tuvalettyim 27 haftadır usandım bıktım artık 😂
hulya_sncr47 Bebegimmm120 Bn 17 haftalık hamileyim hiç WC den çıkmıyorum gidip geliyorum gidip geliyorum iki çocuğum var bu üçüncü çocuklarım anne WC e gidip gelmekten yorulmuyormusun diyorlar hele eşim yazık Benim yüzümden korka korka giriyor TM giriyor arkasından bağırıyorum hadi çabuk çık sıkıştım diye 😂😂😂😂
Prnssannsi Bebegimmm120 bende senin gibiyim cnm bi ayağım tuvalette enfeksiyon falan da yok bebek baskı yaptığı için çok gidiyormuşum