ogluileannesi Kızlar bu cinsiyet planlama takvimi belirleyen kişiler varya , doğruluk payı nedir sizce ? Bir baktırayım dedim şu günleriniz erkek şu günleriniz kız diye yorumladı tarihleri bile verdi. Yaptıran var mı? Tutan ya da tutmayan?
ilkbahar ogluileannesi ben inanmıyorum öyle şeylere 😄 Doğruluk payı olduğunu da sanmıyorum 😐 cinsiyeti erkek belirler yarışı hangi sperm kazanırsa ona göre cinsiyeti oluşur 😁 Yok o gün olursa şöyle yok bu gün olursa böyle siz de inanmayın arkadaşlar böyle saçmalıklara 😅😂
Ecmelbeyza ogluileannesi Biz kadınlardaki yumurtadaki kromozomda hep sabit X kromozomu var . Ama erkekteki spermde bazıları X , bazıları Y kromozomu taşır . Şimdi eşleşme anında eğer x taşıyan bizim yumla birleştiyse XX yani kız olur y taşıyan yumla birleşirse XY olur bu da erkek olur. yani o anki duruma bağlı e bir de taktiri🤓
mira_elifada ogluileannesi degisikmis cnm varmı öle bişe yaa 😐 bnce çok inanma canım herşeyi yanlizca Allah bilir 🤷
ogluileannesi Anne18 doğum tarihi soruyorlar mesela tarihe göre sorulan ay için hangi günler kız hangi günler erkek söylüyorlar, çok yazan var planlamanız tuttu diye tahmin eden kişilere
Cigdemveminik ogluileannesi bu kadar saçma bişey duymadımda buna inanan olacağıda aklımın ucundan geçmezdi🙄 yanlş anlamayın ama çocuk yapmayı planlayan birisi için cinsiyetin ne olacağı çok önemli olmasa gerek.
ogluileannesi Cigdemveminik zaten inanıyorum demedim, instagramda çok var denemek istedim sadece kız ya da erkek olsun diye de gün belirlemek değil amacım. Merakımdan. Buraya yazmamın sebebi de acaba deneyen ve bu planlamayı tutturan olmuş mudur u öğrenmek istedim.
gupsemnur 👋 merhaba benim 2 kızım var 10 yıl sonra bir bebek kararı daha aldık ve gönlümüzde erkek geçiyordu Çin takviminin cinsiyet hesaplama programını yaptık ve Ocak Şubat ve Mayıs erkek bebek gösteriyordu Ocak ya denedik olmadı Şubat ayında klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı ve dedik eşimle ara verelim mayısa kadar bu sürede Mart ayında yumurtlama günlerinde birliktelik olmadı kendimizce korunduk Ve o ay hamile kalmışım ve adet bitiminde bir kez birliktelikle kalmışım ve bir 3 kızımız daha olacak derken oğlumuz oluyor yani o takvime bakmamak lazım
ogluileannesi gupsemnur Allah’ın işi ya yumurtlama günleri dışında kalmanız ayrı bir mucize , Çin takvimine göre de Mart kız ayınızdı ama erkek oldu demek gerçekten inanmamak gerek. Öğrenmek istediğim buydu teşekkür ederim 😊
1prensesgeliyor gupsemnur ayy ne güzel maşallah Allahim senin darını banada verse benimde 2 oglum var 8 seneden sonra kız olsun diye istedik sirf kiz olur diye yaptim. Cok hevesim var kiz evladinda. Digerlerinide kız istemistim .inşallah bu kız olur takvime bakmadik.yaparken ama erkek çıkıyor inşallah rabbim gönlümün muradini biliyor nasip eder rabbim inşallah
iyimserr gupsemnur yaa ne guzel iki kızdan sonra erkegi bulmak Allah herkesin gonlune gore versin benm de iki oglum var bizde dusunuyoruz bu ara ogullarım kız bebegimiz olsun diye dua ediyor 🤭
gupsemnur ogluileannesi Aynen ben kız olacak diye hazırladım kendimi yaa doktor cinsiyetine bakarken ekrana bile bakmadım erkek deyince çok şaşırdım vede mutlu oldum kızlarımı ve eşimide kız olacak yine diye hazırladım bize süpriz yaptı oğlumuz Allahım herkesin kalbine göre versin inşallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi
ogluileannesi 1prensesgeliyor hayırlısı olsun bize de haber ver cinsiyet belli olunca 🥰 rabbim gönlündekini nasip etsin 🤲🏻
iyimserr 1prensesgeliyor bnde oylee 🙏🏻 iki oglum var bitane de kız istiyoruz bakalım Rabbim herkesin gonlune gore versin
gupsemnur 1prensesgeliyor Allahım kalbinize göre versin inşallah ben bir kez daha anladım planla olmuyor burda çok kişi takip ettim yumurtlama günü birliktelik erkek diye ama alakası yok. Adet bitimi ile erkek oldu Allahım nasıl nasıp ederse öyle oluyor
Selinanne ogluileannesi öncesinde planlamadim ama cinsiyeti belli olunca bir bakmistimmcin takvimine tuttu. ☺️
Happy46 iyimserr benimde iki oğlum var küçüğü 1.5 aylık yeni doğdu 5 yaşına gelsin kız istiyorum ama olurmu bilmem insan arıyor gerçekten ikisinide istiyor gönül 😊
gupsemnur iyimserr Allahım kalbinize göre versin benim kızlarım çok istedi erkek kardeş biri 12 yaşında diğeri 10 yaşında hep erkek dediler ama dedikleri oldu ben aksini söylerken bile erkek kardeşimiz olacak anne dediler durdular