okroya İyi akşamlar kızlar Balık yemeye başlamak istiyorum ama hangi balık yenmeli hangisi yenmemeli bilmiyorum internette biraz araştırdım herkes farklı şeyler yazmış. Ben alabalık çok severim. Balık tüketen varsa içinizde alabalık yiyor musunuz hangi balıkları tüketiyorsunuz paylaşır mısınız 🐟
Brcuuu okroya genelde küçük olan balıkları tüketin dip balıkları fazla miktarda civa içerdiği için onermiyolar yersenizde ayda bir filan tüketin
Babyy1S okroya levrek mezgit yiyorum her hafta hiç bir sorunla karsilaşmadm ama yenilmesi pek tavsiye edilmiyr ben bu baliklardn baska yemedigim icin yiyrm
Mihre okroya Şu an sarı kanat,çinekop zamanı eğer norveç somonu bulursanız o da olur. Dip balık yemeyin çünkü civa oluyor.Daha çok dip balığı tüketmeye çalışın. Beslenme uzmanları,fitoterapist doktorların önerdiği bu şekildedir.
okroya Çok teşekkür ederim hepinize bilginizi paylaştığınız için ❤️ Bende en çok hamsi ve alabalık severim o zaman bunları rahatlıkla yiyebilirim 😋
Yaman Küçük baliklari tercih edebilirsin buyuk balıklarda civa var diye duyuyordum ama ben baliktan tiksinmiştim yiyemedim pek