Blcns Azracan İnstagram sitesinden yapmıştım ben çok kaliteli çok memnun kaldım 👍 hastane çıkışı aldım iki takım tavsiye ederim
Azracan Zeynep_zey Sağlıkla giydir canım güvenilir değil mi Instagram’dan bakıyorum da kıyafetlerini çok beğendim
Azracan Blcns canım ben de Instagram‘dan baktım ilkim bebe Kıyafetlerini çok beğendim ama girip sipariş edemiyorum sağlıkla giydir canım ben nasıl sipariş verebilirim birde erken gelir mi Canım 🥰
Zeynep_zey Azracan Amin insallah güvenilir rahatlıkla alışveriş yapın mazasına gittim ozaman coronadan kapalıydı İnternet sitesinden aldım
Blcns Azracan ben pandemiden önce söylemiştim hemen gelmişti iki günde. Whatsapp numarası var İnstagram sitesinde ordan ulaşmıştım ben
asliyusuf Whatsaptan siparis verdim ayni gun kargoya verdiler 2.3 gune elime ulasti ve cok kaliteliydi urun ben memnun kaldm
Ezgi-ceren Azracan ben de sitesinden yaptım daha doğrusu annem yaptı. Ürünleri çok güzel askıda ve özenli, paketli halde geldi. Göründükleri gibi güvenle alabilirsiniz.
Ezgi-ceren Azracan biraz bekleyin isterseniz 1-2 güne düzelir diye düşünüyorum. Ben genel olarak WhatsApptan ya da dm konuşarak siparişlerden hoşlanmıyorum 😅 ama bu şekilde sipariş veren arkadaşlar da olmuş sanırım.
Mrwemn Azracan internet sitesini acmayacaklarmis sanirim ben magazasindan aldim hatta herseyi oradan aldim. İnstgramdan da guvenle alisveris yapabilirsiniz
Azracan Mrwemn Bizim mağazasına gidecek şansımız olmadığı için internet üzeri dedik canım bakalım artık sağlıkla giydir canım