Tatlisannedilekk 12340 son 91 benimde👶🏻💙 çooooook sıcak bunalıyorum, uykular haram oldu🥵 onunda haricinde iyi çok şükür
cansel30 12340 ne bulantım ne aşerikliğim ne bi lekelenmem ne uyku basması hiç bişey yaşamadım 27 haftalığım.. rahat geçiyor çok şükür derken bu ara ayak bileklerim şişiyor bide hava 35 derece ise bilin ki bana 45 55 falan.. hiç sevmedim sıcakları 😔
Nursel45 cansel30 bende öyle ağlıyorum nerdeyse tüm gün sıcaklardan mızmız oldum iyice eşim sağ olsun katlanıyor 🤣🤣
12340 cansel30 İlk 4ay diyebilirim bulantıdan hastanede yattım serumla beslendim 1hafta boyunca Ama Çok Şükür şuan çok iyiyiz sıcaklardan dışında gerçekten 🙏
cansel30 Nursel45 normalde çok donarım ben.. bulsam çıplak yatcam.. eşim gece örtünüyor kendim sıcaklıyorum diye onuda yazık sıcakta örtünmüş deyip açıyorum üzerini.. adam sabah üşüdüm ben sanki diyor.. her yer açık bu arada.. adam üşüyor haliyle 😜
Nursel45 cansel30 aynen eşim hava normal diyor yeri geldi mi ama bide gel bana sor diyorum oturdugum yerde ter döküyorum Allah yardımcımız olsun 🙏🏻😊