selamas Merve3435 bence kesinlikle manuel almayın. Benim sütüm gelmedi ve manuel hiç işe yaramadı. Mamajoo elektrikli kullandım
YagmrK Merve3435 elektrikli lansinoh tekli kullanıyorum gayet memnunum Manuel’e güç yetmez zaten gün içinde enerjinizi bebeğe harcıyorsunuz durmadan acıkıyo bide Manuellw uğraşamazdım
Birhemsire_anne otomatik olanı en iyisi hastanede önerdiğim marka ise Lansinoh kullanan bütün hastalarmız memnundu
Merdgn YagmrK Ben de tekli aldım ama memnun değilim yavaş 2-3 seferden sonra süt sağmıyor diyenler okudum. Sizde de oldu mu öyle bişey? Umarım pişman olmam 😔
Deleted5544 manuel kesinlikle almayın elleriniz yara olur sağmaktan lansinoh tekli elektrikli kullanıyorum cok cok memnunum tutumluanne diye bi site var oradan ikinci el olarak 100 tlye aldım. tüm parçalarını kaynattım temiz temiz kullanıyorum
Tuxce Medela aldim yorumlar güzel kullanamadım ama 1 ay sonra Allah nasib ederse başlarım kullanmaya 😊
YagmrK Merdgn canım 20 gündür kullanıyorum henüz uzun zaman kullanımda ne olur bilmiyorum ki inşallah olmaz dediğiniz gibi 😥
Arinna Merve3435 Kesinlikle elektrikli olmalı canım ve lansınoh hiç önermem. Hastane tipi olanlar var. Medela spectra ve ameda gibi. Bunları tercih edebilirsin