Yasemin00 Hashasim2020 yiye biliesin tabikide ben makarnada ve salatada bayılırım yemege 😋yani bana Dr um yiye bilşrsin demişti bende yiyorum
Damla_K Hashasim2020 cıva oranı yüksek oldugundan dolayı onerilmiyor diye biliyorum canım sormadım gerci aram olmadıgı icin balıkla. Bence bi kereden bisi olmaz abartmadan ye gitsin 😂
Tatlisannedilekk Hashasim2020 ton balığında yüksek miktarda cıva olduğu için hamilelikte tüketilmesi zararlı, doktorum yasakladı bana
Mom10 Hashasim2020 ben gecenlerde internetten baktim konserveyi hazir pizzanin ustune doktum ve pisirip yedim ama internette yenilir yaziyodu cok abartmadan
Hashasim2020 Yasemin00 tamam canım çok teşekkür ederim İnstagramda gördüm çok canım istedi evde de vardı ama yemeden bi sorayım dedim 😍
Alyali Ton balığı ciğ tüketme dedi dr bana ebemde aynısını yedi iki gün önce balık yememı söledi bende dedim pek balık sevmiyorum ton balığı yesem olurmu oda dedi pek önermiyoruz hamilelere sizde sorun dr isterseniz yanlış yönlendirmek istemem asla
elkakimmon Hashasim2020 dip balıkları civa içerdiğinden yenmemesi gerekli diye okudum bu yuzden asla yemiyorum. küçük balıklar hamsi istavrit sardalya yüzey balıklarını tercih et kuzum.