Tugba_34 AtaMommy kullandinız mi memnun musunuz bende onu aldımda daha kullanmadım 1 ay sonra kullancam
Denilotti Elsane huggies nereden temin ettiniz Türkiye den çekilmiş diye duydum almayı düşündüm fakat bulamadim
Alydemir Merdgn 1 no en fazla beş kiloya uygunmuş ben iki kutu aldım 180 tane var toplamda yaklaşık bir ay gider diyorlar ondan sonrasına kiloya göre bakarız ☺️
Nevo Denilotti Prima premium care molfix pure soft ve sleepy naturel öneririm cildine hangisi iyi gelirse
Merdgn Busra221 Fazla aldım elimde kaldı diyen çok oluyor bence en güzelini yapmışsınız ben de öyle yapmayı planlıyorum 😊
Busra221 Merdgn aynen canımm bende o sebepten 1 paket aldım bitince hemen ulaşabilirim zaten marketten
DamlaNur29 Denilotti molfix pure soft aldım prima almak istiyodum ama alıskanlık yapıyor prima bebekte bagımlılık yani etrafımdaki kişilerden biliyorum sonra bırakınca bezi baska bez alınca pişik oluyo bebek
AtaMommy Tugba_34 benim doğumum 13 gün sonra ama görümcem kullanıyor bütün markaları primanın her çeşidini denedi en yarayan pure olmuş bebeklerine bende ondan başlayayım dedim