Nasiip47 Kızlar yarın cinsiyet öğrenöeye gidecem lütfen dua edin benim için cok oğlum olsun istiyorum 1 tane kızım var 1 kerede dış gebelik gecirdim eşim evin tek oğlu 8 kız. onun için en cok erkek olsun istiyorum bol bol dua edin bana🤲🤲
Aslim22 Nasiip47 hayirlisi olsun canim gonlunden ne geciyorsa Allah gonlune gore versin hakkinda hayirlisi ise 🙏🏻💞
Esraal Nasiip47 benimde 1oğlum vardı bu kız olsun diye çok dua ettim bugün öğrendim ikinci öpmüşüm geliyor
Nasiip47 Aslim22 sağol allah razı olsun canım tabiki önce sağlıklı ve hayırlısı olsun rabbim seninde gönlüne göre versin 🤲😘
Nasiip47 Mrvaka amin canım sağol allah razı olsun. Valla kızımda mide bulantım kusman cok olmuştu bunda hiç olmadı taki gecen güne kadar 2 kere tek kustu ama midem hafif bulanıyor. Bunda başım cok ağrıyor ve dönüyor gözümün önü kararıyor
Mrvaka Nasiip47 benim erkek sürekli olmasa da hala mide bulantım var canım, ayaklarım çok üşüyordu ilk üç ay
Nasiip47 Mrvaka benimde ayakşarım cok osınıyor asında hamile olmadan öncede vardı daha cok hisediyorum şimdi inşeallah erkektir ya🤲
Nasiip47 Hayalperesttt amin canım sağol allah razı olsun veririm inşeallah sabah olsada gitsem bir an önce cok merak ediyorum