Cicimato_96 Ahahhahaahha Tabiki verirsin 68 kilo ile doğuma girdim. Bebegim 4.5 aylık ve 51 kiloyum 😂 Emzirdikçe o kilolar gidiyor hiç dert etme hayırlı doğumlar 🌸
Kuzeymasal Ahahhahaahha 20 kilo almıştım kızımda üç hafta da 22 verdim 😎 şimdide 20 ye doğru gidiyorum😂😂
Medusafer Ahahhahaahha bende 13 kilo aldım 35 haftaligim daha da alırım kara kara düşünüyorum nasıl vercem diye bu dönemde spor salonuna da gidilmez çok kafaya takıyorum
Srhtzlyh Ahahhahaahha takma kafana kuzum elbette verirsin. Etraftan gelen şunu ye süt yapar bunu ye sütün çok gelir denerek sana uzatılan pastalara böreklere kulak asma. Zaten sen dikkat edersen bebek emdikçe gider kilolar😊
elkakimmon Cicimato_96 Kuzeymasal bakanlığın ebabiller hakkındaki kararından sonra son zamanlarda duyduğum en güzel şey ♥ inşallah canım
Kubrnr3 Valla benım olgum 3 bucuk ay emdı emzırıyorsun ye dedıler yedım veremedım sonra cocukta emmedı 65 kg yim daha veremedim 4 ay 6 günlük oldu
Fatmanurkor94 Kızım da 20 kılo aldım 9 ayda eskı kıloma 50 ye dondum ama gobegım tam sarmamıstım kaldı bu seferde 21 haftadayız 5 kılo aldım dogumdan sonra gobegımı iyi sarmak ıcın sımdıden hazırlandım kılo gıdıyor ama gobek kalıyor dikkat etmezsek
Eymeninannesiii Ahahhahaahha verirsin tabi ben çok emziremediğim halde 15 kilo verdim 15 kilom kaldı 🙈 kendini iyi hissedince doktoruna da danışıp korse kullanırsın sonra spor dikkatli yiyip içme 😊
Denizkaplan Ahahhahaahha Ahahhahaahha 20 kılo almıs bırı olarak 58 kıloya 7ayda gelmıstım dert etme bogazını tut ve emzır soyleyeceklerım bukadar😆😆😆