Vuslat23 gulcingulcin ben yaptim hic sanci yoktu ustelik suyumda gelmisti sunni sanciyla acilman oluyo zaten ki benimde oyle oldu sanci sıklasina doguma alindim 3. Ikinmada dogdum .
Nur1903 tokgozss merhabalar sanırım bugün suni sancı 0 açıklık ile doğumunuz başlayacaktı 🙏🏻 İyi misiniz nasılsınız 🙏🏻
[silindi] gulcingulcin böyle olanlar ölmekten beter oluyo sonu ya sezaryen ya da Bi sürü dikiş hiç riske atmayın kendiliğinden açılma yoksa suni sancı berbat bişey acı çektiriyo anca sonra bebegin kalp atışı düşüyo acil sezeryan a alıyolar
Chucky gulcingulcin fitil verdiler 1 saatte 4cm açılma yapıyormuş yapmadı suni verdiler sancım 150 ben hissetmedim sonuç sezeryan yani bu tarz durumlarda normal doğum biraz zor oluyormuş genelde sezeryana çeviriyor bebek sancıyı baskılıyormuş
tokgozss @Nur1903 Evet canım bu sabah 1 cm açıklık ve nişanımla uyandım Allah’ın hikmeti. Suni verdiler ve açılma oldu 5 saate doğurdum.
Nur1903 tokgozss ah ne kadar güzel sizin adınıza çok sevindim gerçekten darısı bana da olsun Allahımm inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🥰