Glsm2323 Merhaba cumartesi günü adetim 6 gün gecikince test yaptım t çizgim belirgindi beta değerim 97 çıktı doktor ultrason da baktı ama keseyi göremedi bugün test yaptım t çizgim daha da silik çıktı bunun sebebi ne olabilir yardımcı olur musunuz
iremgun Glsm2323 97 ne zaman ölçüldü? Zaten 97 değerde hiçbir şey görülmez daha çok erken. 2 gün sonra değerinizin 2 katına çıkması lazım. 🙏
mlsmrtgl Glsm2323 keseyi 97 değerle görmeniz zaten imkansız . Test markanız aynı ise hcg değeriniz düşmüş olabilir . Farklı marka testlerde kötülük değişebilir .
Anneolmayahasret Glsm2323 bu deger ile hic bisey gozukmez zaten .. yeniden bi betaniza bakitin saglikli gebelik icim en az iki kat artmasi lazim degerin idrar testi yapmayin kan verin
merii10 Glsm2323 testlere cok güvenme bnde geçen ay birer gün arayla yaptıgımda ilk yaptıgım baya koyu iken ertesi gün yaptıgım dha silikti gördügüm an bütün moralim gitti cok üzüldüm ama tahlil verdim beta hcg artmıstı bazen daha fazla damlatıyoruz yada aynı marka olmasına ragmen daha hassas cıkabliyor kan vermeden kesinlikle canınızı sıkmayın derim
Glsm2323 Aynı marka test ile yaptım daha da silik çıktı bakalım çarşamba tekrar test yapıcam inş yükselir değerim