sareninannesi_ İlk tetanoz aşısını kaçıncı hafta da yaptırdınız 😊 17+5 olduk yaptırmalımıyım şimdi sizce yoksa 20 haftalıkken mi yaptırmak gerek 😊
Gzmsydr sareninannesi_ ben ilki 20 haftadayken ikinciye 1 ay geçtikten sonra yaptirmistirmistim sağlık ocağı gelmem asi kartı verdi ona gore gitmistim
MiniKaya sareninannesi_ bugün beni sağlık ocağından aradılar 20. Haftaya bu perşembe giriyorum 20. Haftadan sonra 24. Haftaya kadar istediğin zaman gelebilirsin dedi ondan 1 ay sonrada ikinci dozu için geliceksin dedi
sareninannesi_ MiniKaya Doktorum 20 haftadan sonra yaptır dedi ama bi kaç yerde 16 17 18 haftada yaptırdım yazmışlar geç mi kalıyorum diye düşündüm
MiniKaya sareninannesi_ yok canım bence 20. Hafta ve sonrası daha iyi bazı sağlık ocaklarıda bebeğin hareketlerini hissettikten sonra gelin diyormuş
EylulEsen sareninannesi_ ilk kizimda 21 de vurdum şimdi ikinciye hamileyim 18 haftalik daha sağlık ocağına gitmedim buda 21 haftalarda vurulurum heralde
Elifozmen33 sareninannesi_ beni hemsire 20 haftada cagirdi o zaman yaptirdim bu hafta 24 Hafta 2.dozu yaptiracagim