Twinksmom Paradise İkiz canım biri hep belli diğeri asssla göstermiyor büyük ihtimal kız denildi ve ona hep pembe aldık son dk süprizzz diye çıkmazsa iyi😂
Baby216 2evlatannesi şöyle bir durum var detaylıda bile cinsiyet ile ilgili net bir şey söylenmiyorsa bunda amigus genitale şüphesi olabilir diye düşünmüşlerdir malesef böyle bişey benimde başıma geldi ve son yıllarda vakalar arttı. Yediklerimize ilaçlarımıza bişeyler karıştırıp iyice genetiğimizle oynadılar. O yüzden benim sana tavsiyem profesör perinatalog doktora muayene olun
2evlatannesi Baby216 istanbulda oturuyorum orda olsam korkum olmaz bildigim yer hastane doktorum ama tatil için memleketteyim burdada sıkıntı cekiyorum doktor hastane vs. Perşembe universite hastanesine gidicem inşallah oyle bir durum olmaz 🙁
Baby216 2evlatannesi inşallah olmaz gerçekten senin için dua edeceğim. Ben kendimde ilk duyduğumda kalp krizi geçiriyorum sandım. Günlerce kendime gelemedim. Üç perinatologa muayene oldum üçü de erkek deyince ancak içim rahat etti. Fransa’ya bile kan gönderip test yapmayı düşündük
Paradise Baby216 nasıl teşhis ediliyor ? Bana erkeğe benziyor diyorlar pozisyon da müsait ama biraz daha bekleyelim diyorlar 18. Haftadayım
Melike145334 Paradise pes doğrusu 12+ 4 günlük preınatolog ıkılı testte keısn erkek dedı nasıl bellı olmaz ben şok
Baby216 Paradise bebeğin testislerine, pipisine, rahminin oluşup oluşmamasına bakıyorlar. Bunu normal kadın doğumcuların ultrason cihazı çok gelişmiş olmayanlar göremiyor. Genelde perinataloglar teşhis koyuyor. Ultrason cihazları çok gelişmiş oluyor