queens Hiç kokoreç midye yemedim hiç alkol almadım hiç sigara içmedim hiç burger king vs yemedim hiç hazır alma çiğ köfte yemedim
M_N_R Madeleine Hic alkol almadim(zaten almiyodum) Hic sigara icmedim(icmiyodum) Hic aşermedim😭😂(30+4um cok istiyorm aşermeyi)
fosforlukalem Madeleine hiç alkol almadım, meyhaneye/eğlenmeye gitmedim (çok özledim 😢) hiç il dışına çıkmadım (günübirlik gezilerimiz son buldu ama hamilelikten değil, virüsten 😔)
Madeleine fosforlukalem meyhaneye ben de gitmedim aslında virüs hem iyi oldu yani insanlarla temas azaldı ama hem de hamişliğin keyfini de evde çok çıkaramıyoruz zaten çocuk olunca her sey zor olcak bari şimdi yapabilseydik bunları😌
Carolina Madeleine ben hamile olduğumu bile anlamadım bulantım olmadığı için. 6 haftalıkken öğrendim😃o zamana kadar spor diyet devamdı😁allahtan bişey olmadı
fosforlukalem Madeleine yürüyüşe çıkıyoruz, marina var açık hava diye gidiyoruz akşamları. İnsanlar oturmuş, müzik sesleri geliyor, kafalar yarım olmuş, gülüşmeler, oynamalar içimiz gidiyor ama giremiyoruz 😔 Gözyaşım pıt 😢😋
M_N_R Madeleine 😂😂Yok ya eşim sAoLsjn ne desem alir.Hatta ben demeden istersen sana bundan aliyim der.Am işte o aşerme duygusunnu merak ediyorum.Bişeyi col fazla istemek falan masi bişey.Sona yaklaştim hala tik yok😑😑😂
Carolina M_N_R ben ilk 3 ay içinde aşermiştim. Öyle bişey ki 3 gün üst üste akşam yemeğinde karışık tost yemiştim üstelik yemekte etli nohut vardı ağzıma sürmedim😌eşim engel olmasa 1 hafta boyunca gece gündüz tost yesem yerdim ama çok sağlıksız besleniyosun diye zorla yemek yedirdi. Sağlıksız olduğunu ben de biliyorum ama olmuyodu işte canım sadece tost istiyodu.
Polat2706 Hiç sigara içmedim (normalde günde 2 paket içerdim) Hiç birliktelik yaşamadım(yasak zaten ilk aylar yasaktı sonra serklaj oldum şimdi erken doğum riskim var) Hiç temizlik yapmadım ( annem yaptı sağolsun çamaşırı bile eşim serdi topladı)