Meltem37 6 haftalikken kese var ama bebis daha gelismemis bu sekilde yolculuk yapan varmi problem olurmu bilgisi olan 🙂
Busu Meltem37 yook canım ne problem olucak bana da öyle demişti doktor ama kontrol e kadar uzak biyere gitmem lazmdı gittim hiç Bsey olmadı tabi kendinizi yormayn
Ttugbatrn Meltem37 bende 12. Haftamdayım canım ailemden uzaktayım başka bir şehre gelin geldim bende inşallah bu haftasonu 4 saatlik tren yolculuğu yapacağım ve doktorum onay verdi herhangi bir sorun olmayacağını söyledi
Meltem37 Busu ben daha doktora sormadim ama ailemin gormeye gitmek istiyorum trenle 2.5 saat baska sehire gelin geldim ama sorun olurmu diye dusuyorum
Meltem37 Ttugbatrn bende sorucsm benim kese var daha bebek gelismems yeni oldugi icin benimde 2.5 saat trende otobusle 4 saati bulduğu icin trenle gitmek istiyorum
brcaky Ben ist-esk gitmiştim doktora sorup sorun yok demişti ama siz yine doktorunuza danışın, gebelik durumunuzu bilemeyiz risk var mı vs, çok uyuşursanız yürürsünüz en fazla duraklarda inip hava alırsınız 2 dk😊
Meltem37 brcaky ya benim daha kese var bebek gelismedi ama yeni yeni ama daha tehlikeli bi durum varminyokmu düşük riski falan duymadm demedi tabi ama